Jump to content

Kada te lječnik opće praks nazove podlom i bezobraznom osobom.


neveni75

Preporučene objave

Lijep pozdrav,

 

Prije svega jasno mi je da je naslov predugačak ali nisam mogao nikako kraće opisat da se shvati bit, po meni trebao bi biti još duži ali potrudio sam se skratiti ga maksimalno...

 

A sada moje pitanje:

 

Da li se smatra duševnom boli, kada te jedna lječnica opće prakse (lječnica moga oca) nazove: "Podlom, bezobraznom osobom koja bi najradije zatukla svoga oca i pospremila ga u grob", a samo za to što sam kao sin želio zamoliti istu da bude tako ljubazna pa da mi javi što se događa sa mojim ocem, ako ga slučajno ne dobijem na telefon. Pošto ne živimo u zajedničkom domaćinstu i ja ga nazovem jednom u tjedan ili dva, a jednom mjesečno ga i posjetim. Moja mama se rastala od njega kad sam imao 2 godine i nikada nije pitao za mene...(sporedno)

 

 

Ps: On nebi niti nije nikada digao slušalicu da mi se javi, kada se čujemo taj koji zove sam ja.

 

 

Evo jedno pitanje za koje molim sve koji se razumiju u pravo, vezano za duševne boli da mi odgovori na njega, jer ja od tada (kada me je doktorica izvrjeđala) ne mogu živjeti ni zaspati mirno, negativno djeluje na moju psihu, raspoloženje, izaziva mi nelagodu i osjećaj straha, nesigurnosti i tuge. Tako da mi dođe da ja ne želim više niti nazvati NIKADA svoga oca koji ima 78 godina!!!... :place:

 

 

Evo to je ukratko slučaj, pitajte slobodno što vas zanima, odgovoriti ću vam....

 

PS: Ako tema nije postavljena na odgovarajući pdf, molim moderatore da ju premjeste.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm ne znam... :neznam:

 

 

A može biti i to da doktorica ima pik na njegov stan...:confused:

Ili neka državna ustanova...???

 

Naime obilazi ga i jednom mjesečno patronažna sestra pošto je oronuo u zadnje dvije godine i oslabio 20-30 kg uzima marivarin i pije tablete za šećer, uz pokoju čašicu alkohola, ali nije alkoholičar popije doslovno jednu čašicu rakije na dva - tri dana...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E moj bobo možda se brine ali netreba da vrijeđa na takav način...

 

Imam ozbiljan problem sa ocem koji je star i onemocao i koji je neuracunjiv da ne kazem lud koji ne zeli da prima nikakvu pomoc od nas 3 sina koja je potjerao i hoće da nas raskući... Tuzna ti je to prica, mi bismo se brinuli o njemu a on to ne zeli radije kaze da ce da ide u staracki dom i da dadne stan njima. A ko bi se bolje brinuo o njemu nego djeca, pa makar ga i mi dali u staracki dom i dijelili trosak, ali on za to nece nit da cuje...?

 

 

Duga je to priča moj miky samo ja koji sam kontaktirao sa braćom sam obrao bostan od njegove doktorice zastupajući njih i što sam nju kontaktirao, nakon što smo probali staviti zabranu upravljanja imovinom dok se ne kontaktiraju djeca u ovom slučaju nas 3 brata, psihijatar je htio doći kod njega da ga pregleda po preporuci odvjetnika-> socijlne pravnice, da se predstavi kao doktor kojeg je poslala njegova doktorica, on je i psihijatra odbio, i rekao da ne želi da on njemu dolazi. Tako da psihijatar nije uspio napravit expertizu njegovog psihičkog stanja. nakon čega sam ja zvao doktoricu. (opisano u postu iznad) Našto mi je ona sasula paljbu, i našto sam ja dobio skoro živčani slom....

S kojim pravom me je optužila da sam ja podao i da želim zatuć vlatitog oca i najradije ga spremit u grob?????????!!!!!!!!!!!!

 

Velim star je bolestan i onemoćao i odbija da prima ikakvu pomoć...

 

Ovaj link da nije tragično bilo bi smješno ga najbolje opisuje.... https://www.youtube.com/watch?v=c20YsAeB1Ag:predaja:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija