Kolanka77 objavljeno: 1. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 1. rujan 2015. Molim za pomoć!? dakle ...Osnivač Tvrtke i vlasnik je moj brat a direktor je njegova sada bivša supruga, koja mu zbog osobnog interesa,ne želi vratiti službene kartice i token tvrtke te vas molim da mi objasnite na koji način se razriješuje direktor tvrtke i koja je procedura (a znam da to moj brat kao vlasnik ima pravo napraviti)? da li se razrješenje dužnosti mora službeno dostaviti na trgovački sud? Što nam je činiti? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. odluku o razrješenju uprave/direktora donosi skupština društva. skupštinu čine svi članovi društva, u konkretnom slučaju osnivač. on donosi i potpisuje odluku o razrješenju uprave i imenovanju nove uprave, što se, točno, mora dostaviti na trgovački sud radi upisa u sudski registar, jer ta odluka ima učinka tek od upisa u sudski registar (ako imate dileme kako to napraviti, ovakve odluke koje se dostavljaju u sudski registar obično rade javni bilježnici, pa bi vam javni bilježnik to mogao napraviti) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kolanka77 odgovoreno: 9. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. Hvala vam na savjetu , sad znamo od kuda krenuti ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.