Jump to content

Lažna udruga i prevara radnike


sale12

Preporučene objave

Poštovanje

imam jedno pitanje dobro. Država daje poticaj bez povratka sredstva za sve udruge koje zaposle novog radnika ili otvaraju udrugu.

mene zanima dali to neko kontrolira?

poznajem jednu susjedu iz osijeka koja je na neki naći prevarila državu kako bi dobila novce te uživala na moru sa tim novcima, koliko sam upoznat da kad neko otvara neku udrugu i zaposli radnike da je dužnost te osobe koja je dobila poticaj za udrugu isplativa plaću tim radnicima, dozno sam da su se radnici žalili da im je ta susjeda koja je dobila novac prevarila te uzima radnicima po 1000 kuna a ostatak dobiju radnicu, te sam doznao da uopće ti radnici ne dolaze raditi niti se pojavljuju tamo di bi trebali doći raditi, čak je nagovorila sina da otvori neku udrugu koja ne postoji a njegov prijatelj od tog sina je krivotvorio potpis kako bi dobio taj nova. Smatram da je to kazneno djelo i da bi država trebala tražiti i ispitati te radnike a i nju pokazati sve račune i dokaz di je taj novac otišao. mnogo još toga sam doznao vezano za to i puno kršenja zakona, moli vas kome se to treba prijaviti i što mislite o tome?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija