Jump to content

Poslovno uvjetovani otkaz-otpremnina


Potpis2015

Preporučene objave

Poslodavac mi je dao poslovno uvjetovani otkaz-tehnološki višak. U otkazu navedeno je da nemam pravo na otpremninu. Radim u firmi vise od 10 godina, na neodređeno. Papir s otkazom sam potpisala, no nisam dobila svoj primjerak gdje je potpis i zig firme. Zanima me sljedece, da li trebam za svoje potrazivanje otpremnine pisati Zahtjev za zastitu prava radnika, što učiniti ukoliko odluči povući odluku o otkazu nakon što dobije taj zahtjev i otkaže mi ugovor na drugi način? Radim još 2 tjedna, a rok za slanje ZZP je jos tjedan dana.Dakle tjedan dana bih trebala trpiti torturu na poslu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslodavac mi je dao poslovno uvjetovani otkaz-tehnološki višak. U otkazu navedeno je da nemam pravo na otpremninu. Radim u firmi vise od 10 godina, na neodređeno. Papir s otkazom sam potpisala, no nisam dobila svoj primjerak gdje je potpis i zig firme.

To što ste potpisali je primitak odluke o otkazu. To ne znači da se ne možete na odluku žaliti. ZZP-om n.pr.

Zanima me sljedece, da li trebam za svoje potrazivanje otpremnine pisati Zahtjev za zastitu prava radnika, što učiniti ukoliko odluči povući odluku o otkazu nakon što dobije taj zahtjev i otkaže mi ugovor na drugi način?

Ništa vi ne morate. Zakonom je određeno da Vam poslodavac mota isplatiti otpremninu, pače je to trebalo biti i navedeno u Odluci.

Radim još 2 tjedna, a rok za slanje ZZP je jos tjedan dana.Dakle tjedan dana bih trebala trpiti torturu na poslu

Ak ste zdržali do sad,bute još taj tjedan. Ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija