Jump to content

Confido savjetovanja


AndrejB

Preporučene objave

Lijep pozdrav

 

Imao sam prometnu nezgodu pocetkom godine te sam potpisao ugovor o pravnom zastupanju sa Confido savjetovanja. U medjuvremenu osoba koja vodi postupak odlazi na bolovanje i moj predmet zavrsava u OD Gradec Par!!! Suvisno je napominjati da me nitko nije obavijestio. Kakve su mi pravne mogucnosti u ovoj cijeloj situaciji odnosno sto napraviti

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sa Confidom sam sklopio ugovor o pružanju usluga, koji angažira stručnu odvjetničku pomoć. Pitanje je, s obzirom da osoba iz Confida nije dostupna (ne javlja se na telefon) da li su gospoda iz OD Par i Gradac u potpunosti mjerodavni za moj slučaj odnosno koja je odgovornost Confida koji praktično više ne postoji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije svega, ovakvo postupanje dotičnog TD-a je vrlo dvojbeno, zakonski gledajući. Stoga me i ne čudi njihova sudbina. A u konačnici, da bi vas ijedan odvjetnik u RH zastupao, on mora imati vašu potpisanu punomoć, jer ako je nema, ne postoji pravna osnova iz koje bi oni izvlačili ovlast vašeg zastupanja.

 

E sad, što ste vi točno dogovorili sa spomenutim TD-om i što su onda oni dogovorili sa spomenutim OD-om, samo nebo zna. Otiđite do spomenutog OD-a i vidite što je posrijedi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija