Jump to content

prijetnja smrcu bez dokaza


ananas2009

Preporučene objave

ukratko sada vec ex zarucnik me prijavio policiji da sam mu prijetila smrcu bez ijednog dokaza .Nakon dolaska policije u stan pozvao je ponovo u stanicu i povukao tuzbu a obadvoje smo pozvani na policiju gdje je on promijenio iskaz i rekao da je prijavio iz afekta u svadji ali da prijetnje smrcu nije bilo ,ja sam daa iskaz da je bila svadja ali da prijetnje nije bilo.Sad molim ako neko zna imam li ja posljedica obzirom da je on odmah opozvao izjavu po dolasku policije a bio je pod uticajem alkohola.

Poznaje li zakon neko djelo iz ucinjeno iz afekta jer je ovdje bilo ali ne znam koliko ce biti dokazivo .hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko on neće htjeti teretiti vas, onda nema suda koji bi vas osudio, obzirom imate njegovu riječ protiv vaše. Vi kažete "nisam", on kaže "nije" i priča je gotova.

 

Ali... Obzirom je bivši to napravio, na način da je angažirao policiju i sada još i DORH, a radi se o kaznenom djelu koje se progoni po službenoj dužnosti, ovisno o stavu konkretnog zamjenika na DORH-u koji će dobiti predmet, ako bivši zaručnik doista tako postupi, njemu prijeti kaznena prijava za lažno prijavljivanje kaznenog djela, a što bih osobno, da se mene pita, bez pardona i napravio. Jer ne možete koristiti represivni i pravosudni aparat za razrješavanje osobnih razmirica. Odnosno možete, ali ima posljedica, koje nisu bezazlene.

uređeno: od G-man
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija