Jump to content

vožnja bez vozačke


anonimno

Preporučene objave

noćas.....Pijani mladić dao ključeve 18-ogodišnjakinji bez položenog vozačkog da vozi; on je sjedio iza, vozila je 4km ravnom cestom, kad su stigli na odredište auto je stao i nije ga mogao više voziti, nju je naravno okrivio i ISTUKAO pred svjedocima koji su samo gledali, danas joj prijeti i zahtijeva da mu plati 20,000kn za popravak.. što da joj savjetujem? ona je pila, još dvoje punoljetnih i jedna maloljetna u autu.. nije išla na hitnu, nije ga prijavila. može li ga prijaviti za nanošenje tjelesne ozljede, tj. koliki su izgledi da ce to biti uspješno. može li on nju i za što tužiti? kako da se obrani? !!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bilo bi vrlo zanimljivo vidjeti taj tužbeni zahtjev, mislim ukoliko bi on nju za nešto tužio. Zaista mislim da bi trebao prijaviti policiji ovo veselo društvo, prije no što problem ne bude veći no što je sad, a nadam se da shvaćaš da u ovome što si gore naveo postoji osnova za jedno 4 prekršajne i eventualno 1 kaznenu prijavu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija