Jump to content

Zamp i tužba


sonj

Preporučene objave

pomoć.. imao sam dug prema zampu iz 2012 (imao za tu godinu ugovor sa njima), nisam platio sve i poslali mi ovrhu na račun. 2014 idem na sud sa zampom zbog duga iz 2013 i jednog dijela 2014 god (za te godine nemam ugovor sa njima), dug 5030 kn (na moj upit to su sve otvorene stavke).. na sudu mi sutkinja da mogučnost da platim na dva puta i ja to napravim i potvrdim uplatnicama i sud prođe, 2012 mi bila već pod ovrhom (to se naplačuje sa mojih primanja a otvorene stavke sam platio... sada sam dobio opet poziv za sud za dug iz istog razdoblja ali uvečanog za cca 600 kn jer sam 2014 zatvorio lokal (znači 2013 i dio 2014.)

ja tvrdim da sam platio za šta imam i uplatnice, a zamp tvrdi da su oni sda tim novcima naplatili 2012. god koja je pod ovrhom. ovrha iz 2012 mi nije povučena jer nisu plačeni troškovi, a sad mi opet prijeti ovrha za 2013 i 2014 za koju sam već bio na sudu i platio... ročište mi je za 10ak dana... šta da radim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

a sad mi opet prijeti ovrha za 2013 i 2014 za koju sam već bio na sudu i platio... ročište mi je za 10ak dana... šta da radim?

dali ste prilikom uplate točno naznačili što plaćate.....ako već jeste,onda prigovorite da je dug plaćen,budući da bi u tom slučaju problem bio na strani vjerovnika/ovrhovoditelja koji je vašu uplatu duga za 2013/14 ""skrenuo"" na podmirenje duga iz 2012-te za koji traje postupak ovrhe
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija