Jump to content

Parking na metar od prozora


LunaSplit

Preporučene objave

Poštovani,naslijedili smo stan u kući (zgrada sa tri mala stana)kojoj ne pripada dvorište oko iste.Naime susjed čije je dvorište ima apartmane iza kuće(nekadašnje alatnice vezane za kuću),dvor je pretvorio u parking za goste i rođaka koji na susjednoj parceli ima radionu.Sada nam ispred prozora od sobe i kuhinje doslovno tik uz prozor prolaze i sjede turisti i piju i puše,a ispred prozora od dnevnog boravka doslovno uz prozor parkiraju,pričaju,nose materijal,lupaju...doslovno smo bez pogleda i ikakve intime.Nekada je to bio ograđeni dvor i stan u prizemlju je imao sve navedeno...stanje je ustinu neizdrživo...Molim Vas za pomoć što uraditi jer parking nije prijavljen te ne plaćaju komunalne doprinose,a služba za komunalne odnose u Splitu ne izlazi na teren unatoč mojim pozivima.Svaka pomoć je dobro došla.Unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da bude jasnije,mi nismo mjenjali apsolutno nista van građevinske dozvole,naime nama su ispred prozora stavili ograde,proširili šupe,nagradili montažni objekt na manje od 3 metra sa otvorima duz cijelog objekta koji gledaju u stan direktno,dvor pretvorili u parking....s nase strane nista nije mjenjano od 1905.g. kakvo je bilo po nacrtu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija