Jump to content

Sto znaci pojam preotvaranje.presudjenje i objava presude pod izuzecem


anonimno

Preporučene objave

Imam slucaj na opcinskom sudu da se nakon 2 godine promijeni sudac, te da novi sudac zakljucuje glavnu raspravu i donosi rjesenje i to pod izuzecem.

Postom dobivam poziv za objavu rjesenja koji salju dan prije objave , a zaprimam ga tri dana nakon objave. U novom postupku, citiram preotvara se glavna rasprava zakljucena dana trazi se dopuna nekakvog vjestacenja koje je napisano bez mog prisustva i koristeno u drugom kaznenom postupku poradi prijave i odbacaja iste te nakon zavrsetka prepiske da je zahtjev za izuzecem neosnovan ,sud trazi dopunu koja mu u prethodnom postupku nije trebala.

 

Dalje, sud iako je dobio vjestacenje od sudskog medicinskog vjestaka koji osobu nije vidio , a napisao je vjestacennje ne obavjestava ODO i donosi privremeno rjesenje o uzdrzavanju.

Na rocistu odvjetnik suprotne stranke izjavljuje u zapisnik da je tuzena stranka bolesna, a pozvana je na sud ,bez odvjetnika a radi se teskoj psihickoj bolesti buduci da ista ima zabranu vidjanja djece koja traje vec tri godine. Nakon preotvaranja glavne rasprave sud donosi rjesenje o uzdrzavanju i trazi dopunu vjestacenja od istog vjestaka koji je napisao vjestacenje a osobu nije vidio.

Moze li se u pravnoj drzavi biti istovremeno psihicki bolestan,u vjestacenju pise da se da bi se ostvarili kontakti sa djecom treba icci na bolnicko psihijatrijsko lijecenje,radno sposoban, dobiti rjesennje o uzdrzavanju , ista osoba ima placu od 8000 kuna i isto ga rjesenje ne sprecava da se osnuje drugu obitelj sa drugom zenom koja ce imati puno vise razumjevanja za njegovu bolest od prve koja se jednom rijecju zove pravna drzava republika hrvatska.

moze li mi netko reci gdje se takvi sudci i vjestaci skoluju, i da li zbog njih ne prolazi screening za europsku uniju.

otac dvoje djece je nakon svega predao prijavu na uskok.

cijena vjestacenja bez vjestacenja je 10 000 kuna, na prijedlog centra a po nalogu suda na trosak osobe za koju misle da je budala,a ista je predala zahtjev za vjestacenje prije donosenja rjesenja o zabrani kontakata.

Hvala...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija