Jump to content

ometanje posjeda


boliglava

Preporučene objave

Pozdrav svima,molim savjet.Stanujem u kući koja ima 5 stanova i svaki stan ima svoje parkirno mjesto, koje je plaćeno u cijeni stana i tako je i navedeno.Netko je parkirao svoj auto na moje mjesto,kako se ulica uređivanje i sva je raskopana ja nemam gdje parkirati.Zvao sam pauk,oni kažu da nemaju sa time ništa jer je parking privatan, isto tako i komunalno redarstvo i prometna policija. Temeljna je došla i otišla.Što da radim.Tako je taj netko mogao ući u moju dnevnu sobu i tamo se smjestiti. Hvala na pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Te stvari baš nisu jasno definirane zakonom, a u gradovima kod zgrada je to čest problem. Predlažem jednostavno riješenje koje se u stvari već uveliko primjenju u takvim slučajevima. Postavite 2 stupića, lanac i lokot, ako je parkirno mjesto vaše, jer podizanje tužbe za ometanje posjeda što je netko parkirao na 2 sata ili 1 dan, jednostavno nema smisla i nije opravdano troškovima postupka i učinjenom "štetom".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija