Jump to content

Poziv na sud


anonimno

Preporučene objave

Poštovanje svima imam jedno po meni neobično pitanje.Naime prije par mjeseci prekoračio sam brzinu policajac me zaustavio dobio sam čestitku i tako dalje ja sam priložio žalbu,u stanicu prometne policije.Ja sam mislio da je to riješeno međutim dobio sam poziv na sud,nešto u vezi mog prigovora.Slika me kamera kad sam prekoračio brzinu ,međutim na slici se ne vidi reg.tablica-mutna je.Nije mi sad jasno o čemu se radi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ulozili ste prigovor na prekršajni nalog policije i ona ga je proslijedila prekršajnom sudu koji sada donosi odluku o vašem prekršaju. Što se tiče fotografije, možete probati osporavati da se ne vidi registracija ili zatražiti bolju sliku kako biste se mogli očitovati jer možete reći da vi tada niste vozili. ali pazite što ste naveli u prigovoru, držite se prigovora, jer ga je sudac dobio i anlazi se u spisu, da ne ispadnete nevjerodostojnim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam mislio da je to riješeno

 

lijepo si ti to zamislio, oni tebi kaznu, ti se njima pozalis i stvar rijesena... pa zar bi itko placao kazne kada bi tome bilo tako jednostavno? ;-)

 

sucu za prekrsaje ides, tamo ces iznositi obranu, a ovaj ce odluciti o tvojoj odgovornosti... a mutna tablica...a sad, pitanje koliko je mutna, a sve i ako je necitka tesko ce pomoci jer si ti, kako si napisao, zaustavljen neposredno nakon prekrsaja, identittet ti je utvrdjen i moze ce se sa sigurnoscu ustvrditi da je na fotografiji upravo tvoje vozilo i tvoja izmjerena brzina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Brzina je snimljena multinovom ,zaustavljen sam zbog toga jer su znali da uređaj ne valja.Ako je tablicane ne čitka a navodno je, može biti svako vozilo,koje je prošlo ispred mena iste boje,kao i moje vozilo.Registracija vozila je ime i prezime vozila a ako je nečitko teško je ili gotovo nemoguće bilo što dokazati(pod uvjetom da je doista nečitka)

 

Zanima me još jedna stvat ,žalba visokom prekršajnom sudu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zaustavljen sam zbog toga jer su znali da uređaj ne valja

 

ma ne, vrlo cesto tako zaustavljaju upravo da bi eliminirali manipulacije ovog i slicnog tipa.

 

naravno, tvoje je pravo da tvrdis kako to vozilo nije tvoje i objasnis kako to da si si bas ti zaustavljen neposredno nakon prekrsaja u identicnom vozilu, pa kako sudac kaze.

 

o zalbi vps-u ti je jos prerano razmisljati, to kada vidis ishod 1-stupanjskog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

Jučer sam bio na sudu u vezi ovog slučaja.Slika ne postoji .Sutkinja traži suočenje s policajcem .Kako se ova država teško odriče svojih 500 kuna,baš me interesira kad bi oni meni bili dužni jel bi oni tako bili revni.

 

Naravno da ne postoji.I neka traži suočenje, naravno da ćeš ići, držati se svega što si u prigovoru naveo i to je to....Ne brini ništa, tko zna možda još nastupi i zastara...(2 godine od događaja). Žalio sam se ja jedno 10-ak puta i još nikada nisma kaznu platio, nešto zastara, negdje sam jako uvjerljiv...i tako....a priznajem u 98% sluičajeva sam napravio prekršaj...

Sretno i opusti se ...i to su samo ljudi....hi hi kako volim kad nemaju dokaza, tvoja riječ protiv murjakove....hi hi hi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija