Jump to content

Grad mi je prodao ilegalno sagrađeni objekat


mrdjan

Preporučene objave

Neznam otkuda početi jer sam više lud :zli:

 

Ovako kreće priča, moji roditelji su godinama otplaćivali stan od države (ono što je nekoć bilo) i kada su ga otkupili dobili su od grada Pule rješenje da su vlasnici stana sa opisom kvadrature i upisanim svim sobama, kuhinjom , kupatilom i sl.

 

Prošlo je 2 god. od toga rješenja i stan smo dobili u nasljedstvo i odlučili smo ga ja i brat prodati i podjeliti novce da si kupimo svaki svoj stan.

 

Da bi se uspostavilo da su 3 sobe(koje se nalaze u sklopu kuće) ubilježene na jednu česticu a ostatak stana (kuhinja i kupatilo) koje je sagrađeno naknadno (1986 prije nego što smo mi došli tamo živjeti) nalazi na drugoj čestici i da tih prostorija uopće nema zabilježenih na toj drugoj čestiti i nismo mogli prodati stan jer je kupac smatrao da je to prodaja pod LAŽNOM NAMJENOM i hoće raskinuti ugovor o kupnji

 

Išli smo u grad Pulu i samo su nam rekli da je to normalno da je grad davao rješenja bez obzira što nisu te druge prostorije nisu knjiženje na drugoj čestiti i to je njima OK. Rekli su da se ne brinemo neće nam to nitko srušiti ????

 

A prodat neću vjerovatno nikada :zao:

 

Šta mi je sada ćiniti i otkuda početi

 

Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija