Jump to content

Pritužba na pekaru


anonimno

Preporučene objave

Navedite gdje ste bili, u kojoj pekari, što ste kupili, i što se dogodilo nakon što ste to konzumirali. Jeste li imali kakve zdravstvene posljedice? Jeste li potražili liječničku pomoć, imate li kakvu med. dokumentaciju o tome? Imate li kakav dokaz koji izravno Vaše tegobe može povezati sa hranom koju ste pojeli - npr. da je liječnik napisao da ste toga dana jeli samo taj proizvod? Je li Vam poznato da je još osoba otrovano? Je li bilo slučajeva trovanja ranije? Ako se niste otrovali, ali proizvod nije bio dobar, jeste li se žalili na to prodavačima i kakav je bio njihov odgovor?

 

Sve što znate napišite u pismo koje ćete naslovit s adresom inspektorata. Ne zaboravite se potpisati. Inspektorat će u nekim slučajevima postupiti i po anonimnoj dojavi, ali ponekad istu neće uzeti u obzir ako posumnja da bi bila lažna sa ciljem da se koga dovede u neugodnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako ima uredne papire i dozvolu za rad, možeš ih tužit za galamu (remećenje javnog reda i mira) ,isto ko da ti je disko pod prozorom...i jedna opaska: bolje je pekara pod prozorom, nego disko, vjeruj, jer ja imam obadvoje pod prozorima...

još jedan savjet...odeš gazdi pekare i kažeš da ćeš ga tužit zbog galame cijele noći, što on nemože spriječit, (mislim na galamu), al zato zauzvrat tražiš neku oštetu za buku... recimo, friški kruh i pecivi svako jutro...ja ovo ozbiljno, to je rješenje iz prakse...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija