Jump to content

troškovi ovrhe


zmodri11

Preporučene objave

10.02. 2012 g. protiv mene tužiteljica pokrene nedopuštenu ovrhu radi izmišljenih 200 kn. duga. Podnesem prigovor u zakon.roku i podnesem dokaze o uplati 20 dana prije pokretanja iste te dokaz o oslobađanju sudskih troškova kao HRVi.

Prije pravomoćnosti ovrhom mi skinu sa plaće tih 200 kn i troškove koji su tad nastali 1-sastav prrijedloga za ovrhu 1000 kn.,2- pribava klauzule pravomoćnosti ovršnosti 250 kn.,3-pribava potvrde HZMO-a 250 kn. te PDV -a 345 kn.

Nakon dugih šest godina  od županijskog po drugi put mi dođe rješenje da sam potraživanje platio prije pokretanja ovrhe i dodjele mi sveukupno 780 kn. svaki podnesak mog odvjetnika priznali kao 56 kn.?  Što je sa onih 1.845 kn što su tužiteljici priznati za sudske troškove i što su mi ovrhom skinuti a meni nisu priznati u troškove? Zar sam u tom djelu trebao podnijet tužbu za stjecanje bez osnove? Koje je onda sad u zastari. Što mogu sad učinit? Na rješenju ne piše pravni ljek. Možda revizija? 

Da čujem znalce.

uređeno: od zmodri11
dodatak
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija