Jump to content

Namagarčeni


anonimno

Preporučene objave

Zaručen 2 godine, priprema ženidbe, redovit i aktivan seksualni život, trudnoće nema. Zbog nekih razloga razilazimo se, upoznajem svoju buduću, a sada hvala bogu bivšu, dvije godine aktivan seksualni život, trudnoća ništa, preboljevam u te dvije godine tešku upalu testisa, ženim se, dvije godine braka, aktivan seksualni život, trudnoća ništa.Niti u prvom niti u drugom slučaju nema nikakve zaštite od trudnoće (a 6 godina aktivnosti) Bivša, nije zabrinuta zbog toga što 4 godine ne ostaje trudna. Konačno joj kažem da ću otići na testiranje, te nakon 2-3 mjeseca ona meni obznanjuje da je trudna. Napominjem da sam između 12 i 13-te godine prebolio zaušnjake (mums) i bio u bolnici 2 puna tjedna. Nakon 4 godine braka i ovog naprijed navedenog ona rađa sina. Oduvijek sumnjam da je moj, ali dobro, rastao je kraj mene i slično. Kada konačno izlazim iz kome bračne zajednice, zbog problema koje mi bivša stvara, odem na testiranje (spermiogram) gdje se utvrđuje da uopće nemam spermatozoida odnosno nisu pronađeni, niti mrtvi niti živi niti ništa. Odmah kada je rodila i čime je došla kući iz bolnice rekla mi je da više ne možemo imati djece jer ne bi bili "normalni" te ako bi se to i dogodilo, djetetu bi se morala mijenjati kompletna krv. Nigdje o tome u trudničkoj knjižici ili otpusnom pismu nema niti rijeći, a sa njezinom krvnom grupom je sve u redu. I pored te njezine izjave, od kada se vratila kući nije koristila nikakve zaštite, niti se kod seksualnih odnosa čuvala, niti ona niti ja. Izvanbračnih veza za vrijeme trajanja braka nisam imao, ali su naši seksualni odnosi bili sve rijeđi da bi cca 3 godine prije okončanja braka POTPUNO IZOSTALI. Ovaj nalaz sam učinio da se uvjerim u ono što od početka sumnjam, mada ne želim da se to ikako odrazi na djete, jer je ono najmanje krivo. Bivša je i prije braka bila vrlo, vrlo "Šarena" pa čak i za vrijeme braka. Ja sam naravno bio u "zoni sumraka" i na ništa nisam reagirao, što se oko mene događalo i to je moja velika pogreška. Totalno sam izgubio identitet, autoritet i sve što muškarac može izgubiti u braku sa takvom ženom. Sve sam joj ostavio, ništa ponio nisam, i sada još vrši potraživanja, i to neosnovana, prema meni. Kada sam joj predočio nalaz, problijedila je i rekla da nisam normalan, i u šta sam se pretvorio, i pitala da li sam rekao djetetu (17 godina star), na što sam odgovorio da nisam i nemam namjeru, ali da me ona prestane mučiti i patiti svojim potraživanjima jer ionako živim jadno. Bila je vidno uzrujana i nervozna.

Molim cijenjene za mišljenje. Više mišljenja, više iskustava!!!

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na javljanju, ali ovo što kažeš da bi ju prisilila na razgovor i da mi sve prizna i kaže,teško, ta nikada nema što za reći, samo da nisam normalan i okrene se i ode ili spušta slušalice. Nikada se s njom nije mogao voditi razgovor pametni i dokrajčiti ga.

Pokušao sam ju ucijeniti, ali osim što je pozelenila i bila nervozna ni tiječ nije rekla, samo se pokupila i otišla.

Hvala bogu razveden sam od nje, ali i dan danas ne znam što misli i što će učiniti. Sve će ta zbog love reskirati :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To ti je sve o.k. što ti kažeš, ali ona je za vrijeme trajanja braka i sina piodredila sebi, tako da je on faktički isti kao i ona. Koliko god sam se trudio, nazivao, pripremao ručkove, on samo treba novac i kako me je ona zadužila do besvjesti i ne mogu se bahatiti sa davanjem novca, niti mi se javlja niti išta drugo. No to svejedno ne mijenja na stvari, i ne bih želio da on sazna. Daje mu da pije, izlazi do koje doba (nije još punoljetan, premlatili su ga na nekoj utakmici, skuplja ga u 3 sata iza ponoći pred nekakvim poslugama, a kada sam joj to sve rekao da nije u redu i da mi se to ne sviđa, rekla je da to nije moja briga i da je sve u redu, i da ona sve zna i da mu vjeruje. Eto meni se dogodilo baš sve negatino što se dogoditi moglo. Ali magarac bude namagarčen, zar ne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sinu trebate. Pubertet trebaju preživjeti i djeca i roditelji, traumatično je vjerujte i za jedne i druge.

 

Možda bi ipak morali pokušati pomoći jedno drugome da izvedete dijete na pravi put. To je vrlo osjetljivo doba i često sve što se dešava roditeljima odražava se i na djeci.

 

Vaša bivša više će vas cijeniti ako ćete znati reći NE, bez pogovora, onda kad smatrate da traži previše. Nije sve u novcima. Pokušajte uspostaviti nit između vašeg sina i vas bez ručkova, novca i sl.

Djeca ma kako bila buntovna i grozna znaju cijeniti nesebičnu ljubav. Istina treba čekati sto gladnih godina, ali isplati se vjerujte.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo ja i moj sin se posvadjamo 19000 puta i isto toliko puta se pomirimo, juce je on meni dotrca i izvinio se,uglavnom ja doskakucem do njega pa ga zagrlim,pa pitam da popricamo,nekad se ja izvinim i ne glumim autoritet nedodirljivosti,mislim da i ti trebas zagrlit tog sina i pitat ga kako je....i tako malo...ne vjerujem bas da te je otpisao. :xwave: :xwave: :hekla::moli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

eh.. drugog tatu ne zna. dal i taj "tata" zna za njega, ni to se ne zna. ona je otkačena, za moj pojam, al nismo svi isti. moram priznat da me stil pisanja nasmijao, malo je tužno, ali i nekako smješno čitat komentare. mislim da njoj najmanje paše da se vi jednog dana okrenete i odete. ona, pak zna da je vama stalo, ali ne zna do kad bi to moglo trajati. opet, mali raste i ubrzo ona neće imati nikakav utjecaj na njega. i da vam kaže da želi svog bio-oca, ne vjerujem da bi vam okrenuo leđa jer ste ga vi prihvatili kao svog. samo strpljivo, vi imate sve adute.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija