Jump to content

prijava za vrijeđanje policajca


DADOvrana

Preporučene objave

pozdrav.

jutros samo imao"sukob"s policajcom naime sve je počelo na parkingu gdije mi je supruga izisla u pekaru a policajci su regulirali promet kako sam ja krenuo autom naprijed za mnom je išla supruga i rekla gdije ceš"jebo te"na što se policajac okrenuo i rekao pazi na riječnik jebo te ja.nakon nekih pola sata sam opet sreo iste policajce i prisao im pitako kako mogu tako postupati na što je gospodin koji je mojoj suprugi to rekao samo šutio a njegov kolega je krenuo u raspravu i počeo se derati na što sam mu rekao da je šerif.kad smo krenuli da odemo drugi gospodin je na brzinu izašao iz auta s palicom i kao zaustavo me i da nisam vezan i da je kazna meni i gospođi po 500 kn.a ja u biti nisam ni krenuo s mjesta čak nisam ni vrata od auta zatvorio.jos imam i trecu osobu u autu za svjedoka.rekao sam kako me može zaustavljat ako auto stoji i čak ni vrata nisam zatvorio.na što je drugi rekao da sad idemo u postaju da će podignuti optužbu za napad na službenu osobu jer sam mu rekao da je šerif.papire za navodnu kaznu nisam htio potpisati.a gospodin policajac je pokrenuo prekršajni prijedlog po čl.17 ali pošto su u gužvi nisam odmah priveden kod sudca već sam"uhićen pa pusten"i sad čekam kad ću kod sudca gospoda tvrde da moja supruga laže itd...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Pozdrav

Evo dobio sam poziv za sud u vezi navedenog slucaja pa bih mi dobro dosao koji savijet kakoda se postavim na sudu....i zelio bih naglasiti da u obavijesti koju sam dobio u postaji piše da sam policajca nazvao šerifom i rekao u kome ti vrijeđas ženu.(Imam taj dokument) dok  je u sudskom pozivu jos tog nadodano u obrazloženju policajac navodi da sam ga nazvao šerifom i rekao mu kome ti vrijeđas ženu sad cu te ja srediti i to povišenim tonom i da sam nakon tog priveden i uhicen......a ja sam ,sam sa suprugom i jos jednim svijedokom dosao u postaju trazit načelnika i u niti jednom trenutku nisam povisio ton ili rekao pola od tog sto se navodi.... Inace nisam nimam imao problema sa zakonom osim u prometu par puta i to u nazad 10-ak god. Jedino sam prosle god platio kaznu za prekoračenje brzine od 15 kmh. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobit ćeš do sto eura kazne vjerojatno. Vjerovat će se policajcu. Priznaj djelo i izrazi kajanje te navedi da mu jesi sve rekao osim ovog da ćeš ga srediti. Olakotno su ti neosuđivanost, priznanje i kajanje, otegotno nema. Olakotno mogu biti i slabije imovinske prilike. Nemoj traziti pozivanje svjedoka i izrazi zelju za rijesavanjem slucaja na prvom rocistu, tako ces utjecati na smanjenje sudskih troskova koje ti snosis. Odazovi se na prvu raspravu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija