Jump to content

Stručno osposobljavanje


kk1122

Preporučene objave

Bojim se da nije moguće, odnosno da kao redovan student ne možete biti uključeni u mjere aktivne politike zapošljavanja (stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa) tj. ne možete se koristiti pravima iz statusa nezaposlenosti (uvjet za ovo Vaše stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa je bio da ste nezaposlena osoba). E sad, pod pojmom nezaposlene osobe smatra se osoba koja je sposobna za rad (ili samo djelomično sposobna za rad), u životnoj dobi od 15 do 65. godina, te osoba koja nije u radnom odnosu, koje aktivno traži posao i koja nije redoviti učenik ili student. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svakako je moguće napraviti prekid stručnog osposobljavanja. Mislim da ti je najbolje direktno zatražiti od HZZ, da ti u detalje obrazlože posebno za tvoj slučaj (jer se te mjere aktivne politike zapošljavanja mijenjaju svake godine) ukoliko prekineš osposobljavanje u kojem vremenskom roku možeš nastaviti isto i slične uvjete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija