Jump to content

Zaduznica


Wxodus0810

Preporučene objave

Lijepi pozdrav..evo imam mozda malo smjesno pitanje...imam blokiean racun koji uredivno plavam svoje obveze..ono szo me interesira da je na ocevidniku zaduznica u iznosu 1800 kn...iskreno,ne znam za sta..i sto je to tocno zaduznica..prvi ovrhovoditelj je bio Pbz..dok sam ih pitala sto je to...receno mi je da oni taj dug nemaju u sustavu...sada je to preuzeo B2 i receno je da je Pbz poslao zaduznicu...interesira me sto ja to tocno moram vratiti...zaduznica za sta? Hvala unaprijed na savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Borbena7 je napisao:

Nije im Pbz samo tako poslao zadužnicu, očito se radi o sastavnom dijelu tog otkupljenog duga kojega su ovi dostavili Fini naplatu.

Da...jer u banci je rekla da ona taj predmet ne vidi,ako je pisalo da ne Pbz ovrhovoditelj..dala sam joj ocevidnik i br.predmeta...da bi na kraju kroz mjesec dva ovrhovoditelj bio B2 Kapital...u e-mailu B2 nista puno ne objasnjava o kakvoj zaduznici je rijec..samo su napisali Zaduznica pod *****654 predmetom...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zadužnica bi bila izjava o zapljeni računa i kao takva je jedan od instrumenata osiguranja naplate potraživanja. To je isprava kojom korisnik kredita, sudužnik ili jamac daju suglasnost banci da zbog naplate potraživanja može plijeniti sredstva po svim njihovim računima koje imaju otvorene u bilo kojoj financijskoj instituciji. Ovjerena kod javnog bilježnika dobiva snagu rješenja o ovrsi, što znači da se temeljem nje odmah može naplatiti potraživanje. Ovako dospjelo potraživanje banka je prodala B2 kapitalu i sada se oni naplaćuju preko Fine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija