Nonam objavljeno: 24. rujan 2018. objavljeno: 24. rujan 2018. Pozdrav. Zanima me kako da naplatim dug ex frendici? Naime moja je greska jer sam joj posudila novce bez da mi je potpisala ugovor. Imam dokaze preko poruka u kojima priznaje da sam joj posudila vise od 3000kn. I uvijek laze i obecava da ce novce vratiti, produzivajuci sebi rokove. Proslo je od toga vise od godinu dana i vise nemam strpljenja prema njoj. U meduvremenu se preselila u Austriju, medutim ima prijavljeno prebivaliste u HR. Molim pomoc kako da vratim svoje novce? Hvala Citiraj
G-man odgovoreno: 24. rujan 2018. odgovoreno: 24. rujan 2018. Poštom preporučeno s povratnicom pošaljite dopis u kojem joj dajete rok od 8/15 dana da vam vrati dugovani iznos ili ćete u protivnom protiv nje podnijeti kaznenu prijavu radi prijevare nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu te tužbu sudu usmjerenu na povrat novca. Citiraj
Nonam odgovoreno: 24. rujan 2018. Autor odgovoreno: 24. rujan 2018. Hvala vam puno. Pokusat cu, nadam se da ce upaliti. G-man 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.