Jump to content

prometna nezgoda-Hitno


anonimno

Preporučene objave

Prije nekoliko dana sudjelovala sam u prometnoj nezgodi u kojoj je druga strana neosporni krivac. Zanima me koja solucija je bolja, potraživati isplatu odštete na moj tekući račun ili na žiro-račun ovlaštenog servisa. Moram napomenuti da je moj automobil star 2 godine, za njega još plaćam kredit i nemam kasko osiguranje, niti sredstava da sama popravljam nastalu štetu, te u potpunosti ovisim o naknadi štete njegove osiguravateljske kuće (Croatia osiguranje). Molim vas da mi objasnite što je najbolje učiniti kako bi se ova situacija najpovoljnije riješila u moju korist, te imam li pravo na naknadu za umanjenu vrijednost vozila, ili neka druga prava kao oštećenik jer se prvi put susrećem sa ovakvim problemom pa vas još jednom ljubazno molim da mi pomognete savjetom!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jeste popunili europsko izvjesce? jel bila policija na mjestu nesrece i jesu li napisali zapisnik?

ako imas izvjesce...i broj telefona od krivca...nazoves ga lijepo...dogovorite se naci pred osiguranjem i zajedno odete tamo da vas poslikaju...i da rijesite formalnosti...dalje osiguranje rjesava... znat ces procjenu... i vidjet ces sta ti je bolje ciniti.... obicno za aute stare do 2 godine...stavljaju nove dijelove... znaci osiguranje ce platiti servisiranje i zamjenu novim dijelovima u tvom ovlastenom servisu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija