Jump to content

isplata od osiguranja


anonimno

Preporučene objave

Sestra mi je prije dvije godine imala prometnu nezgodu. Poslala je osiguravajućoj kući med.dokumentaciju, nakon koje su joj htjeli isplstiti odštetu nagodbom na koju nije pristala. Traženo je sudsko vještačenje i ovih dana odvjetnik joj je javio da je stigla sudska presuda. Odvjetnik joj nije želio reći o kojem se iznosu radi, s obrazloženjem da će se sigurno osiguranje žaliti, pa je bolje da pričekaju. Sad ju zanima da li se osiguranje može žaliti na sudsku presudu i ne isplatiti odštetu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dajte odgovorite čovjeku...Osiguranje se može žaliti na presudu u roku 15 dana. Može se žaliti na presudu u cijelosti, može isplatiti dio iznosa kao nesporan pa se žaliti na ostatak, a može i sve isplatiti odmah. Sve je od ovog moguće, ali je najvjerojatnije ovo drugo. Provjerite kod odvjetnika, na sudu, ili kod osiguranja kakva je presuda uopće stigla. Ako niste totalni tudum, nema šanse da Vam odvjetnik mazne nešto da Vi to ne saznate.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija