Jump to content

Za Mrljavca ili nekome njemu sličnom !


anonimno

Preporučene objave

Pojasnite mi molim vas ovo ; u MORHU ima častan otpust uz mogučnost prava na vojnu mirovinu, a što je sa MUP-om i da li toga ima i u MUP-u.

Ili je tu nešto drugačije ?

Mislim da li u MUP-u postoji častan otpust i ako postoji kako to ide, odnosno ako ne postoji opet kako ti ide?

 

Da li je to možda vezano uz procjenu radne spospbnosti na MUP-ovoj komisiji, da li je to vezano samo za razdoblje domovinskog rata ili i poslije njega, odnosno za ljude koji su bili u ratu a sada rade u MUP-u i komisija ih proglasi nesposobnim za danji rad u policiji- uzrok radi poslijedica vezanih uz domovinski rat ili ... ? Da li je to častan otpust u MUP-u isto kao i u MORH-u ili nije ???

 

Ne kužim ?

 

:-?

 

:thankyou:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U MUP-u častan otpust ne postoji. Ako si nesposoban za posao policajca (što odlučuje komisija MUP-a u Šarengradskoj u Zagrebu), a uzrok ne mora biti domovinski rat već i bolest (ozljeda na radu ili drugom mjestu) ideš na vještačenje u mirovinsko i odlaziš u mirovinu. Časnog otpusta nema već ili umirovljenje ili otkaz ako si počinio nekakvo KD.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A što ako te komisija u Šarengradskoj u Zagrebu proglasi nesposobnim za policajca i u međuvremenu između riješenja MUP-ove komisije i odlaska na mirovinsko dobiješ otkaz !

Mislim dobiješ riješenje da si nesposoban, predaš to na mirovinsko i prije nego što dobiješ mirovinu dobiješ otkaz ! Da li je to moguče ( mislim ako počiniš neko KD ) i što onda ?

 

Da li i dalje postoji mogučnost mirovione ili ne ?

 

:-?

:thankyou:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija