Jump to content

ugovor na odredeno i naknada tudnice


anonimno

Preporučene objave

Punu naknadu od 4250 kn dobivaju oni koji imaju plaće veće od 4250 kn isplaćene u posljednjih šest mjeseci,s tim da se u tih šest mjeseci ne računaju komplikacije. Ako ste na komplikacijama u tih šest mjeseci onda se to računa drukčije. nazovite nadležni hzzo. Dok ste na komplikacijama dobivate cijelu plaću stopostotni iznos, kad odete na porodiljni onda prosjek zadnjih šest plaća kako sam rekla gore i tako prvih šest mejseci. KAd vam istekne ugovor onda mislim da se trebate prijaviti na zavod za zapošljavanje da vam daju onaj minimum kao nezaposlenoj. nisam sigurna. obratite se hzzo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaboravljate važne stvari. kad idete na porodiljni dopust? mislm da dok ste na komplikacijama i prvih šest mjeseci porodiljnog dobijate puni iznos plaće. međutim, niste naveli koliko ste dugo zaposleni. mislim da je potrebno najmanje 6 mjeseci neprekidnog staža da bi uopće ostvarili pravo na onaj famozni prosjek plaće za vrijeme bolovanja zbog komplikacija. Tek drugih šest mjeseci nećete dobivati max 2500 kn zato što ste nezaposleni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija