Jump to content

vozila u zabranjenom smjeru


anonimno

Preporučene objave

Vozila sam u zabranjenom smjeru.Zaustavila me policija.To mi je prvi prekršaj. nisu mi napisali nikakav zapisnik,niti sam išta potpisala.Znam da sam kriva,ali sam bila kulturna i objasnila da sam odmah shvatila šta sam učinila,ali da nisam htjela učiniti još veću grešku i vraćati se u rikverc na glavnu cestu.Auto mi je potreban jer putujem na posao.Inače sam savjestan vozač.Nakon četiri mjeseca sam dobila prekršajni nalog-novčanu kaznu od 2000 kn,zabranu upravljanja m.vozilom u trajanju od dva mjeseca i tri neg.boda.Podnijela sam žalbu i čekam poziv. Čekam ga već tjedan dana.Šta mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Budući ste se žalili na prekršajni nalog bit će proveden redovan prekršajni postupak. Sudovi su zatrpani i ne ide to tako brzo, tek je tjedan dana prošlo. Nekima treba tjedan dana da urudžbiraju samu žalbu. Zato ne očajavajte. Doći će poziv i vi ćete se odazvati pozivu za saslušanje. Toj ili slijedećoj raspravi nazočit će svjedok policajac koji vas je zateko u činjenju prekršaja. Bit će to vaša riječ protiv njegove. Sud uglavnom vjeruje ovlaštenim službenim osobama, u ovom slučaju policajcima. pa će vas najvjerovatnije proglasiti krivom. ali vi ističite da ste nekažnjavani, da imate mala primanja. ako ste sudent još i bolje, a ako ne nema veze. ako ste udati i imate djece i to je olakotna okolnost jer uzdržavate članove obitelji, i tražite da vam se novčana kazna zbog gore navedenog umanji, ali i zbog priznanja djela prerkašaja. Naravno prije svega trebate priznati krivnju. To suci vole. Bez natezanja. To je to. Dobit ćete rješenje o preekršaju na koje imate pravo žalbe. Žalite se i otići će cijeli spis na Visoki prerkšajni sud. Ako bude sreće može zastarjeti, ali iz osobnog iskustva govorim da su se malo popravili što se tiče brzine donošenje drugostupanjskih odluka. stoga sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija