Jump to content

Prekoračanje brzine blicanje policije


Anoniman1

Preporučene objave

Uglavnom nisam znao kako bi točno dao naslov temi, ali radi se o sljedećem. Tamo na ljubljanskoj aveniji jučer oko ponoći ili 23h i nešto ne znam točno vrijeme sam vozio oko 110 ili 100 a ograničanje je 80. Nije bilo nikog i onda sam pogledao u retrovozir i vidio kako ide auto i blica i ja usporio na 70 i kad je auto prošao pored mene vidio sam da se radi o policiji i da su ustvari oni blicali. Blicali su sve dok ja nisam usporio i kad sam usporio na nekih 70 prošli su samo pored mene nisu me zaustavljali ni ništa. Sada mene zanima jel mogao on snimit brzinu pa će tražit podatke ili je morao zaustavit odma. Nije bio presretač nego je bio običan policijski auto. Najviše me buni to njegovo blicanje. Jer je blicao cijelo vrijeme dok ja nisam usporio na 70,75

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Neki dan su presretaci stajali na autobusnom ugibalistu , između dvije zebre . Kad sam prolazio kraj njih iz suprotne trake upalili su na sekundu onu rotirku . I tamo su i dalje stajali nakon 20 min kada sam se vracao . Kaj su me samo upozorili da usporim ili ne znam kaj , jer tesko se tamo moze izmjerit brzina neka velika jer ima zavoja .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija