Jump to content

Upravni spor


anonimno

Preporučene objave

Molim mišljenje.

Uložio sam žalbu na prvostupanjsko rješenje. Žalba je krenula na drugostupanjski sud (županijski). Sada čekam da prođe 60 dana od predaje žalbe općinskom sudu pa ću pisati požurnicu. Saznao sam da se odgovor sa županijskog suda u vezi žalbe čeka cca 6 mj. stoga mislim da me čeka upravni spor. Kada napišem tužbu za pokretanje upravnog spora, znate li koliko se čeka na odgovor odnosno je li to postupak koji brzo završava ? Predmet je inače vrlo jednostavan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao prvo moram te upozoriti da sve što si napisao nema veze sa upravnim sporom. Iz svojeg upita proizlazi da si ćalbu uputio na drugostupanjski županijski sud (dakle u pitanju je parnični postupak?). U tim situacijama ne dolazi u obzir pokretanje upravnog spora radi šutnje uprave. Na tvoju žalbu morat češ pričekat odluku od županijskog suda pa kad ona bila (nema nekog pravila u kojem roku bi trebali odlučiti. Sve ovisdi o kojem sudu i njegovoj ažurnosti se radi.)

 

Pozdrav :čekić:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija