Jump to content

2 kazne - 5700 kn + sudski troskovi


d13

Preporučene objave

Evo ovako , samo da napomenen na početku nisam ni ja baš uvijek nevin , ali u zadnje vrijeme neke stvari iz prošlosti mi se vračaju trostruko , tj pošto živim u manjem gradu , gdje svak svakoga zna , tako i policija zna one tkoji su češće u prekršajima .. ja sam uvijek da za svoje prekršaje odgovaram , ali međutim u zadnjih godinu dana , počeli su mi dolazit kazne koje stvarno nisam počinia , jer sam se zadnji put posvađao s službenom osobom , tj policajcem , koji mi je "izmislio" prekršaj , i onda sam uzeo jednog dosta dobrog odvjetnika koji je uz pomoč svjedoka uspio dokazati da ja nisam bio u krivu tj da nisam počinio taj prekršaj (a nisam ga bio počinia).

 

E sad u zadnje vrijeme dok mi je motor bio razbijen , i nije bio u voznom stanju , došla mi je kazna da sam bižao policiji , i da nisam imao službenu kacigu .. a meni ruka nesposobna za vožnu motora , a motor rastavljen u službenom servisu.

 

Druga kazna došla neki dan , vozio nerigistriran motor (kako ču ga registrirat kad je na servisu razbijen) , bježanje policiji , kaciga i td ..

 

Sad me zanima jel dovoljno napisat žalbu tipa pogrešno utvrđeno činjenično stanje , i onda čekat da dođe poziv od suda ili da odmah dadem odvjetniku

 

Jel ja koga mogu tužit to jest tražit da taj policajac protiv mene ima nešto protiv

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ukoliko se zaista radi o tome da te je neki policajac uzeo na zub, pa ti piše prijave i kad voziš i ne, moj bi ti savjet bio da uzmeš kazne i potvrde o servisiranju motora te odeš u pu i obratiš se metodologu. isti će od tebe zaprimiti žalbu i provjertiti tvoje navode i postupanje policajca te ukoliko se radi o krivo napisanoj kazni, najmanje što bi se trebalo desiti je da policija povuče prijave protiv tebe. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da ali trenutno stoje u ruci 2 kazne , tj 2 prekršajna naloga , i mislim da je kasno za to , trenutačno mi je spas sud , i njegova odluka , a znaći da se moram da se žalim pravovremno , a kasnije ču da ga prijavim unutarnoj kontroli

 

Pa bi molia savjet što da napišem u prigovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija