Jump to content

ovrha


mamaoo7

Preporučene objave

Bratić mog muza otvorio je svoju trvtku i upao u dugove s njom(duguje drzavi porez i jos nesto u visini preko 100 000 kuna).to nebi uopće bio problem nama da kuća u kojoj mi zivimo nije na njemu i na muževu ocu.kako nebi doslo do moguće ovrhe nad kućom on će svoj dio kuće prepisati na muževog oca tako da on bude jedini vlasnik a da se ovrha nemože provest na kuću...jer je kuća jedino sto on ima u svom vlasnistvu..dali je moguće tako prepisati kuću na drugog kako nebi doslo do ovrhe?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko znam prije se moglo, obrtnici su prepisivali kuće na djecu, znam da su mjenjali zakon kad su bile one menađerske afere pa nisam siguran. Ali ako će te već to raditi bilo bi dobro da bratić promjeni i prebivalište i o tome obavijesti ovrhovoditelja na vrijeme, jer će Vam doma dolaziti ovrhe na pokretnine pa će te kao i ja ni kriv ni dužan morati pisati prigovore treće osobe.

 

Ali sad vidim da ste napisali da ima tvrtku, koliko znam u tom slučaju se ne bi trebali bojati jer na ovrhu može ići samo imovina tvrtke. A mislim da direktor tvrtke neodgovara za neplaćeni porez već samo za kazne koje su izrečene od strane suda zato što nije plaćao porez.

 

Ali kao što uvijek napišem, nisam stručnjak pa bi te navode trebalo provjeriti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija