Jump to content

AO osiguranje i prometna nezgoda


Romina1

Preporučene objave

imam osnovno AO osiguranje i nedavno sam imala prometnu nezgodu. prilikom nezgode uništile su se naočale za vid. s obzirom da su po polici osigurane strvari u iznosu od 150 tis kn zanima me mogu li podnijeti odšetni zahtjev za naočale? osiguranje mi je reklo da se to ne odnosi na moje stvari već samo i isklučivo od suputnika što mi je zapravo čudno jer sam uvijek sama u autu što je bilo posebno naglašeno prilikom osiguranja!! zar ja kao vozač nisam osigurana za ništa? da napomenem, izletila sam s ceste prilikom kiše i udarila u zid - nitko osim mene nije sudjelovao u nezgodi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Teško je ikome ovdje o tome nešto pisati jer nemamo pred sobom ni policu koju ste vi potpisali, niti znamo koje je osiguranje...Uzmite svoju policu i sve što ste s njome dobili, uzmite opće uvjete poslovanja vašeg osiguranja i sve lijepo pročitajte, znači sva ona sitna slova pa ćete saznati da li vas muljaju ili ste stvarno potpisali takve uvjete kakve kažu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija