Jump to content
nickname

h i t n o --- Veleučilište u požegi - ponovni upis

Preporučene objave

Poštovani, upisao sam studij Upravnog prava 2004. godine, upisan sam kao izvanredni student 15.09.2004. godine. Položio sam dana 15.04.2005. godine predmet Informatiku kod prof. Predraga Zime. Uredno sam platio školarinu. Zbog zauzetosti poslom i privatnim problemima, nisam nastavio daljnje školovanje, a kako sam sada riješio sve probleme vezane uz privatni život, želio bih nastavit daljnje obrazovanje. Molio bih Vas da mi odgovorite koji su moji daljnji postupci vezani uz nastavak školovanja.

S poštovanjem,

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

S obzirom da je sad vec proslo neko vrijeme od postavljanja Vaseg pitanja vjerujem da ste rijesili svoj problem. Ali ubuduce, ovakve inf. Vam najcesce ne moze dati nitko s ovakvog foruma nego je najbolje da kontaktirate izravno referadu navedenog studija.

Kad se radi o slucajevima kao sto je Vas, studenti/bivsi studenti u pravilu dobivaju mogucnost nastavka studija tamo gdje su stali nakon sto uplate skolarinu i rijese papirologiju. Ali, svako visoko uciliste ima svoja interna pravila, mozda su se u međuvremenu dogodile i kakve promjene u programu, u svakom slucaju oni Vam mogu dati najtocniji odgovor.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×