Jump to content

Odbijenica sa 1-stupanjske komisije


anonimno

Preporučene objave

Bio sam na prvostupanjskoj komisiji za priznavanje statusa HRVI te sam dobio odbijenicu sa obrazloženjem da se kratko vrijeme liječim.

Zanima mekoja je bolja solucija:

- uložiti žalbu (rok 15 dana)

- podnijesti ponovo zahtjev kasnije nakon nekog određenog roka

Da li nešto gubim ako se odlučim na drugu varijantu s obzirom da je rok podnošenja zahtjeva za priznavanje statusa HRVI je bio 31.12.2006. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...

nisi jedini koji u zadnje vrijeme dobio odbijenicu, i to ustvari i nije odbijenica nego se od tebe traži daljnje liječenje što moraš održavati kako ti je objasnio drug dsemovca. za rok se ne moraš brinuti jer si predao zahtjev. U svemu tome jedino će ti se negativno odraziti na utvrđivanje mirovine jer ćeš imati manji faktor bez rvi, ali i to ćeš riješiti na način kad odeš u mirovinu a kasnije dobiješ rvi onda obnavljaš postupak u mirovinskom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nas jedan anonimac i to kako sam ga ja nazvao protivnik - anonimac protivnik, može tako lako pomutiti.

 

Mi sada sumnjamo jedan na drugoga, umjesto da takve kao što je taj protivnik jednostavno ignoriramo ili još bolje da modelator briše njegove objave, a ne da zaključava objave na štetu nas ostalih.

 

Jedan smutljivac ubaci " bubu " među nas i mi odma režimo jedan na drugoga, pa zar to nije žalosno. ( npr. evo gore odgovor desmovca ).

 

Pa zar ovaj " Mrljačev kutak " nije za prava branitelja i slično, pa ako je za to onda i dalje pomažimo jedni drugima i nemojmo dozvoliti nekakvim provokatorima da nas razjedine, jer to im i je cilj.

 

Znate onu staru narodnu poslovicu " Zavadi pa vladaj ".

 

Pa takvi provokatori su namjerno i ciljano ubačeni na ovu stranicu i ovaj forum jer su neki vidjeli da smo mi branitelji napokon skupa na jednome mjestu i da barem savjetima pomažemo jedni drugima.

 

Zato i dalje branitelji, vitezovi ove Lijepe naše držite se zajedno i ne nasjedajte na provokacije, a ako netko pokuša smuljati na ovaj ili onaj način državu i na prijevaru dobiti prava koja ne zaslužuje, pa ne znači to da mi moramo sumnjati jedan na drugoga .

( npr. netko opljačka banku i ja onda sumnjam u sve, pa i u svoje doma ).

 

Pred zakonm su svi nevini dok im se ne dokaže suprotno. Za takva dokazivanja postoje pravne službe u ovoj našoj državi pa neka oni sankcioniraju ratne, posljeratne profitere i sve ostale nezakonite radnje.

 

Braniteljski pozdrav svim braniteljima

 

:xwave:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što se tiće dsemovca imaš možda krivo mišljenje o njemu a to ti govorim zato što ga poznajem preko pm, on je takav tip i takvog ga prihvati, inače je istinski branitelj i želi svima pomoći.

 

Drugo i najvažnije i molim bez ljutnje nemojte više skretati sa teme, jer tema je postavljena sa jednim pitanjem branitelja koji traži odgovor, ja sam mu odgovorio, dsemovca mu je odgovorio(doduše s prstom u oko) i neka mu svi odgovore ono što znaju.

tako bi ovaj forum trebao raditi.

u protivnom ovi postovi će otići u krivom smjeru i šta će se desiti: urednik će zaključati temu, svi će biti razočarani a naš branitelj :-? koji je postavio pitanje reći će pa u kakav sam ja kokošinjac došao, legalis slovi za najbolji forum za branitelje, pa kakvi su onda drugi forumi, sigurno si podvaljuju računalne viruse i spamove.

hvala na razumjevanju i molim bez odgovora na ovaj post. ako neko želi odgovoriti neka mi šalje na pm ili mail

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vidim da se u nekom kontekstu spominje moj "nick", no ne krijem se iza toga, već Vam je na raspolaganju i moja e-mail adresa. Ne znam točno na što se to odnosi "evo gore odgovor dsemovca".

Možda jesam nešto napisao što netkom nije pasalo, ali nikad mi nije cilj nekoga povrijediti, poniziti, pogotovo hrvatske branitelja. Dajte to konkretno pa ću vam reči što sam time mislio.

Ono što znam o pravima hrvatskih branitelja, nikad nisam čuvao samo za sebe, već što znam podijelim sa ostalima. Zaista malo sam :-? :horor:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija