Jump to content

životinjska prava


irenchy1502

Preporučene objave

Tražim odvjetnika koji se bavi životinjskim pravima. Ukratko moj pas je bolovao od tumora i uspavala sam ga, pošto smo znali od čega je bolovao nisam htjela pristati na seciranje na što su se oni oglusili i protuzakonito to napravili i vratili psa u tri vreće. Pa bih ovim putem molila za savjet. Hvala

 

A tko je napravio to 'seciranje'?

Na veterinarskom fakultetu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, s tim da ja to nisam odobrila niti kirurg A šef patologije uvjerava me u suprotno. Negdje se napravio propust samo želim znati tko je odgovoran.naravno da se štite ali očito ću morati izaći u medije jer takav bezobrazluk nema smisla s tim da su ga liječili dva mjeseca radi navodnog trovanja očito samo da izvuku novce.

uređeno: od G-man
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

irenchy1502, jako mi je žao što ste izgubili svoj psa ili bolje da kažem člana obitelji! i ja sam početkom godine izgubila svog. veterinarka koja ga je prvotno liječila nije bila sposobna postaviti pravu dijagnozu, tako da ga je nakon površnog pregleda skoro mjesec dana liječila od bolesti koje prenosi krpelj a on je siročić imao tumor pluća. lijekovi kojima ga je šopala su mu totalno rasturili organizam, 3 tjedna je gorio u temperaturi koju nije bila sposobna skinuti, kad god sam joj govorila da mu je sve gore i gore njezin odgovor je bio-nemoguće! jedva sam ju natjerala da mu izvadi krv i tek kad sam digla frku tražeći po cijeloj RH test na bolest koju je po njezinom navodno imao, ona ga je nekim čudom našla. I naravno da je test bio negativan, ali je i za to imala „objašnjenje!“ sebe krivim i vjerojatno si nikada neću ni oprostiti što sam joj vjerovala i što ranije nisam odvela psa drugom vetu. Čim sam to učinila,drugi vet je odmah napravio dodatne pretrage, postavio ispravnu dijagnozu i liječenje, ali njegov mali organizam je već bio toliko izmučen da se nije mogao čak ni zaliječiti pa da mi je uspio još malo poživjeti . naravno da sam bila svjesna njegove teške dijagnoze, ali sama činjenica da je u startu potpuno pogrešno liječen, uništila mu je i minimalne šanse da mu se malko produži život. A nemojte misliti da veterinarka nije na kraju NAPLATILA svoju „uslugu“! sve to je u meni ostavilo veliku gorčinu, ljutnju i tugu.na kraju smo ga morali uspavati da se ne muči,a svi smo naučili dobru lekciju. Iskreno, i ja sam razmišljala o tužbi-imate u Kaznenom zakonu čl.208. nesavjesno pružanje veterinarske pomoći,ali sam na kraju odustala. Nakon više od mjesec dana borbe za život svog psa, jednostavno nisam imala snage za vucaranje po sudu, a da ne govorimo o dokazivanju.. Nisam u tome vidjela rješenje niti satisfakciju, već samo produženje osobne agonije i gubitak novca kojeg nisam imala. Njoj sam rekla što sam imala, a vjerujete,svim poznanicima i prijateljima s ljubimcim, kažem da bježe od nje što dalje mogu. Sve je samo dokaz da se veterinarima a da ne govorimo doktorima ( jer su njihove greške neeeeeizmjerno gore) ne treba baš slijepo vjerovati. A i da kad se čovjek bori svim snagama, nekada jednostavno nije dovoljno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija