Jump to content

Tuži nas j.d.o.o


vedrana36

Preporučene objave

Poštovani,

Trebam pravnu pomoc.

naime, predstavnica sam stanara u stambenoj zgradi.

j.d.o.o je izvodio radove pituranja stana koji se naplacuju preko osiguranja zgrade.osiguranje je likvidiralo štetu i isplatilo novac na racun zgrade.radovi nisu zavrseni i jos je napravljena mazwrijalna steta u stanu.ja sam odbila potpisati isplatu j.d.o.o i on je podnio tuzbu prptiv svih suvlasnika i planira se naplatiti preko pricuve.

Takoder klevece mene da sam od njega trazila mito u iznosu od dvije tisuce kuna.

Sto mi je raditi?

 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo je podforum za preporuke odvjetnika. Ako trebate preporuku odvjetnika, molim Vas da još napišete u kojem gradu ili na kojem području tražite odvjetnika, i način na koji Vam se mogu preporuke javiti (PM, neki e-mail kontakt).

Što se tiče Vašeg upita, ako imate tužbu protiv sebe, ja Vam preporučujem da Vi osobno ili svi suvlasnici zajedno ipak angažirate odvjetnika (ili ne, teško će tada tužitelj sve vas skupiti na jednom ročištu na sudu), morate u roku odgovoriti na navode tužbe. Nadam se da imate pisanu korespondenciju u kojoj ste izvođača upozorili na nedostatke i tražili da ih otkloni (materijalna šteta). Niste dužni platiti prije završetka radova. Što se tiče klevete, je li to rekao pred trećim osobama koje su to spremne posvjedočiti na sudu? U tom slučaju možete općinskom sudu nadležnom po mjestu prebivališta tuženika tužiti osobu koja Vas je oklevetala (pretpostavljam direktora j.d.o.o.-a)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija