Jump to content

Nepravilnosti na izborima za predstavnika radnika u Nadzornom odboru


Lupus in Fabula

Preporučene objave

Pozdrav. Kao kandidat na tim dana 27.10.2017. održanim izborima i sada bivši predstavnik radnika u svojoj tvrtki osječam se pokradeno i prevareno. Ljudi koji vode gradsku firmu i znaju malo više od mene, a i zakon ih čuva su me pokrali na izborima jer sam im smetao. Dotična gospođa koja je bog i batina u Vodovodu i kanalizaciji Karlovac je novoizabrani predstavnik radnika u NO i dugi niz godina naš sindikalni povjerenik. Vuče sve konce i očito se protiv nje nemože ništa. Ona je bila organizator izbora za NO i skrojila je svoja pravila van zakona o radu te pobijedila za 2 glasa više od mene i 11 nevažečih listića šta se nikada prije nije desilo. postavila je 3 svoja čovjeka na kutije i tu je sve dalje jasno. Danas sam nakon pola godine dobio odgovor od opčinskog državnog odvjetništva u Karlovcu gdje piše da nisu utvrdili postojanje osnovne sumnje u počinjenje kaznenog djela iz glave 31. kaznenog zakona - kazneno djelo protiv piračkog prava. Naime ja nisam htio da netko ide u zatvor već da su postojale nepravilnosti i da se izbori ponove. u privitku šaljem dokumente koje sam pronašao na računalu.

PRIJAVA 1.pdf

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Zanima me po ovim dokumentima koje sam objavio, radi li se tu o nepravilnostima na izborima? Čitao sam da su za puno manje poništavani izbori od strane županijskog suda koji je nadležan za te stvari. Sve šta sam napisao u prijavi je istina. Znam da je sve korupcija i da sam zato dobio takav odgovor od opčinskog državnog odvjetništva ali zato vas ovdje molim za pomoć, savjet,bilo šta. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija