Jump to content

promjena czss i nadležnog suda


anathomas

Preporučene objave

Poštovanje i pozdrav svima,

nalazim se u situaciji da je ravnatelj CZSS-a prema našem mjestu prebivališta suprugov dobar prijatelj i politički suradnik, a predsjednik Općinskog suda svekrov. Uglavnom, nada mnom se vrši psihičko, fizičko i ekonomsko zlostavljanje u posljednje vrijeme, no recimo da ''trpim'' (rješavamo mojim stalnim popuštanjem i neprestanim suzdržavanjem) zbog naše djevojčice sada starosti 5 godina. 

Prije nego odem odvjetniku (jer sporazumni naravno ne mogu očekivati iz dječačkog inata supruga i straha od vlastitih roditelja) željela bih znati da li je uopće moguće promijeniti CZSS i sud kojem pripadamo ili da se pomirim s tim da me smrve i imaju sa time u šaci, tj. da ne mogu ništa i da trpim dokle dijete ne odraste.

Hvala unaprijed na bilo kakvim odgovorima...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana po mom mišljenju nemate se čega plašiti, jer je Obiteljski zakon, što se tiče prava djeteta i Vaših prava, kristalno jasan, a i taj ravnatelj CZSS ga mora poštivati, no ako smatrate da su djelatnici pristrani, možete od mjerodavnog Ministarstva zatražiti izuzeće tog CZSS, te određivanje drugog koji će postupati sukladno zakonu...

Nadalje, ako je predsjednik suda prijatelj Vašeg svekra, kako nevodite, to nema veze, jer neće on suditi i donositi odluku, već drugi sudac, a koji, također, mora poštivati zakon i zakonske odrednice..

Ne kažem da toga nema kod nas, ali i za to postoji pravni lijek, žalbe i ostalo..

Zbog navedenog nemate što trpiti tu "torturu" koju navodite, već se javite odvjetniku i da se tome jednom stane na kraj i Vas oslobodi te "torture" i straha što će biti dalje, a također se možete javiti i Državnom uredu svoje županije radi dodjeljivanje besplatne pravne pomoći i odvjetnika..

Sretno i držite se..!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija