Jump to content

Problemi oko naplate duga- posudbe


Anavi18

Preporučene objave

Postovani, 

posudjivala sam fizickoj osobi određenu svotu novaca u nekom vremenu, radi se o 7500 kn uplaceno na racun i  jos nije utvrdena svota na ruke, za koju imam dokazne poruke, postoji tu jos puno upitnih matrijanih stvari, ali ne zelim se doticati.

U pokusaju dogovora sa doticnim osobom trazila sam naplatu duga svaki mjesec 1000 kn kroz 9 mjeseci i to bi bilo najpostenija, bez ikakvih uplitanja trecih osoba. 

Kad je trebala sjesti prva uplata, zove majka doticne i obecaje mi da ce mi vratiti svaku kunu i sve, nakon drugog poziva vec prica drugacija danas ce mi dati 1000, sutra ce izvaditi iz banke transakcije pa ce ostatak, a drugi ostatak, radi se ukupno o 20000 kn. Razgovori su popraceni prijetnjama, ucjenama, namece mi se da sve zaboravim, da se vise nikad ne smijem obratiti doticnoj, jer ce gospodja ubiti, ako treba. 

Zanima me neki savjet kako da najispravnije postupim, vise nisam sigurna sta bi bilo najbolje, a da budem korektna i da dobijem svoj novac natrag. Razmisljam da li bi mogla uz sve ovo tuziti i za psihicko zlostavljanje s obzirom da mi se cijela situacija odrazila na zdravlje. 

Hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija