Jump to content

Ovrhe HRT


SBP

Preporučene objave

Dakle pitanje je ovakvo dobio sam od FINE upit za pokretanje osobnog stecaja zbog iznosa ovrha za HRT pretplatu, posto se radi o nekih 6 ili 7 ovrha od razlicitih odvjetnickih drustava i iznosu od ukupno malo preko 10.000 kn sa uracunatim troskovima i kamatama, zanima me da li su te ovrhe trebale biti obustavljene u postupku deblokade duznika posto niti jedna ne prelazi 10.000kn pojedinacno, a cak i zbirno osnovica ne prelazi 10.000kn? Ovrhe su iz 2016., 2017. i 2018. godine.

Naravno da mi ne pada na pamet da pokrenem osobni stecaj zbog iznosa od 10.000 kn, jednostavno ce se gospoda morati malo strpiti da bi im to platio!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , SBP je napisao:

zanima me da li su te ovrhe trebale biti obustavljene u postupku deblokade duznika posto niti jedna ne prelazi 10.000kn pojedinacno, a cak i zbirno osnovica ne prelazi 10.000kn?

Na što točno mislite kada kažete da su se trebale obustaviti? Inače, obustava ovršnog postupka nije zapreka da se pokrene novi postupak, radi namirenja istog ili preostalog duga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija