Jump to content

sivko

Korisnik
  • Broj objava

    14382
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    347

sivko je na 22. svibnja zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što sivko objavi!

Nedavni posjetitelji profila

22688 pregleda profila

Postignuća

  1. Nije moguće.Postoji mogućnost smanjenja zabrane ali ti za to treba dobar odvjetnik i brza administracija (što je nemoguća misija do toga roka).
  2. Možeš ga registrirati ako ti je na osobnoj adresa u RH. Možeš ga darovati majci a ona će platit samo registraciju.Ugovor treba ovjeriti kod bilježnika,morate bit prisutne obje ili da daš punomoć nekome da te zastupa (a i ona mora bit ovjerena kod bilježnika).
  3. Ukoliko izbjegavaš primitak mogu rješenje stavit na oglasnu ploču i smatra se da si primio. Negdje možda ne provjeravaju.
  4. Točno,ali je trebalo i platit krivo parkiranje.To su dvije odvojene stvari.
  5. Da li je prošao nalog znači da li je pauk dobio nalog da diže auto.
  6. Nakon što zabrana istekne slobodno voziš dok ti ne dođe rješenje za ukidanje vozačke. Na to rješenje nema žalbe nego možeš samo podnesti tužbu upravnom sudu,a sud će samo gledati da li su bodovi pravilno zbrojeni.
  7. Naravno,pokušaj dizanja ili odvoz plaćaš posebno a slijedi i kazna koju nosi platio niti im javio podatke.O zato si dobio PN. Napiši samo da prigovaraš na nalog i tražiš saslušanje kod suca.I ništa više.Šta god da napišeš oni prigovor ionako šalju sucu tako da je bolje napisat malo i na sudu pokušat izvući što više.
  8. Moraš čekati da zabrana istekne.
  9. Ili uvjetna ili djelomična uvjetna (malo zatvora )
  10. Potpisati će povratnicu na kojoj je datum prijema pošiljke u pošti.Ne sekiraj, se to je već uhodana stvar.
  11. Njih više ne zanima parking kazna jer te sad tjeraju zbog nedavanja podataka.Znači ide kaznu sam platio pa nisam ni bio dužan dat podatke o vozaču.Jedino je sporno kako su se krivi brojevi našli na uplatnici.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija