Jump to content

sivko

Korisnik
  • Broj objava

    14286
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    339

Sve što je sivko objavio

  1. Nije ti otišlo u zastaru jer je presuda donesena u zakonskom roku.Bez nje se ne zna možeš li se žalit.
  2. Daš zahtjev i čekaš dok ga ne naprave.Zamoliš da naprave prije zbog situacije.
  3. Ne treba nam poziv nego rješenje jer u njemu sve piše.
  4. Krivo si pročitala.A rehabilitacija tj.brisanje iz KE će nastupit 3 godine od završetka provjeravanja.
  5. Ako ti je policija dala prekršajni nalog nemaš prava žalbe a ako je išao optužni prijedlog imaš.
  6. Potvrdu ćeš moći dobit kad se donese pravomoćna presuda a izvod iz kaznene evidencije ti neće bit čist dok ne nastupi rehabilitacija. Može on tražit što hoće bitno je što će reći sudac.
  7. E baš ide pod oštećenje.Neće bit zatvora.Riješi sa načelnikom štetu.
  8. 390 eura za alkohol+1 mjesec vozačka+3 boda i 130 eura za prometnu.I to sve sudac može smanjit.Pošto je kazna bila prije 4 godine smatraš se neosuđivan.
  9. Ne postoji kazna od 400 eura za oštećenu vozačku dozvolu. Ne mora ti odmah napisat prekršajni nalog nego ga može naisat i kasnije i poslat doma. Za to što je slikao dokumente a ne upisao podatke u blokićmožeš se žalit MUP-u ali nema žalbe na počinjeni prekršaj neispravnog vatrogasnog aparata.
  10. I koga bi odvjetnik tužio?Jel bi odvjetnik imao kakve dokaze za prisluškivanje i praćenje?
  11. Sudeći po napisanom "O upisu u knjigu državljana.." trebalo bi sve bit riješeno. Inače bi napisali da bi te "o odluci za zahtjev za državljanstvom obavijestili PP Grubišno polje".
  12. Pa najbitnije je precrtano. Znači odobrili su i sad ide na upis u središnju evidenciju koja se vodi u ZG.Kad će upisati i kad će ovi iz Rima javit nitko ne zna.
  13. Ne trebaš ni dobit nikakav pečat,sve rade preko kompjuterskg sistema.Kad sljedeći put dođeš na schengensku granicu znat ćeš jel imaš zabranu ili ne.
  14. Možeš polagati a zabranu će ti naknadno udariti.
  15. Ne ideš ti na prekršajni nego na kazneni sud.
  16. Nećeš dobit zatvor nego novčanu kaznu.
  17. Bit će upisano kad bude upisano.Kad se dugo čekalo rješenje treba još malo čekat i upis.Te stvari se ne šalju običnom poštom.Iz veleposlanstva u ZG u MVPI pa iz njega u ministarstvo uprave pa u matični.
  18. Sa odvjetnikom koji radi na postotak bi se dobilo više.
  19. Nemam pojma koji su to ovi iz odjela za zapošljavanje (valjda HZZZ). Pošto ona sad dolazi treba joj privremeni boravak na osnovu spajanja obitelji a s tim boravkom može i raditi kao i svaki državljan RH. U policiji treba i vjenčani list (uz navedeno).
  20. Ne mora promjenit prezime ako neće. Odeš na policiju sa rješenjem o razvodu i odjaviš joj prebivalište a oni će joj ukinut boravak jer nema više uvjeta za isti (spajanje obitelji).
  21. Pa nećeš ni ti odmah na sud.Prvo istraga pa onda podizanje optužnice pa onda sud pa ćeš i ti čekat godinu dvije.Koliko će te oderati zavisi što sve bude u mobitelima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija