Jump to content

Sailor1

Korisnik
  • Broj objava

    38
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    Sailor1 je dobio reakciju od prof u ODLAZAK U MIROVINU   
    Namjera mi je otići u prijevremenu mirovinu za koju ispunjavam uvjete . Nakon što dam otkaz u tvrtki koja su moja prava u svezi otpremnine ?
     
    hvala
  2. Hvala
    Sailor1 je reagirao na sivko u Izbor sporazumni prekid radnog odnosa ili prijevremena mirovina   
    https://gov.hr/moja-uprava/rad/mirovine/rad-uz-mirovinu/1600
  3. Hvala
    Sailor1 je dobio reakciju od Ruby_Danderfluff u Presude Europskog suda za ljudska prava u obiteljskim pravnim pitanjima   
    Možda i je kako vi navodite al itu spominjete prava roditelja i čija su prava važnija e pa onda bi trebalo i navesti da je pravo djeteta tu najvažnije i iznad prava roditelja . Mislim da se ne može uopćavati nego razmatrati od slučaja do slučaja i vidjeti zašto se ta prava suprostavljaju i da li je to u interesu djeteta.
     
  4. Hvala
    Sailor1 je reagirao na Borbena7 u RASPODJELA NASLJEDSTVA   
    Možda se ona odrekla svog dijela, možda je on oporučno nešto namijenio Vama...
  5. Hvala
    Sailor1 je reagirao na Matrix u RASPODJELA NASLJEDSTVA   
    Po pravu RH. 
  6. Hvala
    Sailor1 je dobio reakciju od rozenaočale u zaštita prava majke   
    Sve je ovo lijepo napisano i logično , vrijedan dio je taj koji se odnosi na preporuku što učiniti za popraviti situaciju ali na žalost za suradnju je potrebno dvoje razboritih ljudi a to često nije slučaj kao što nije ni u našem slučaju .
  7. Sviđa mi se
    Sailor1 je reagirao na rozenaočale u zaštita prava majke   
    Prvo je vaša izmišljotina jer ja to nigdje nisam rekla.
    Drugo je vaša izmišljotina jer ja to nigdje nisam rekla.
    Treće je nešto što Vi ne možete razumijeti jer vidite samo sebe. Dijete mora imati MIR i konstantu, a ne nemir i mijenjanje ustaljenoga. Dijete mora imati DOM, a ne se seljakati poput kofera s adrese na adresu. Dijete mora imati stalne prijatelje, a ne prijatelje tu i prijatelje tamo jer na kraju ne pripada nigdje. Niz je beskonačan. Vi stavljate svoje želje na prvo mjesto umjesto potreba i dobrobiti djeteta koji moraju biti na prvom mjestu. Pomodarstvo da se djecu "radi" na prvom spoju i da se rastaje nakon godine dvije braka, a da se nakon toga polažu prava na "vlasništvo nad djecom" i inzistira na "dijete je pola moje i mora provoditi pola svog života sa mnom" je sve samo ne dobro za dijete. To je sebičnost pojedinaca koji sebe stavljaju na prvo mjesto skrivajući se iza teze "ja imam pravo na 50% djeteta" - ne, nemate, dijete ne pripada nikome, dijete je samo svoje, a na odgovornim roditeljima je da djetetu učine život što boljim i ljepšim, a ne da se povode egom, inatom i vlastitom "veličinom" i sebičnošću.
  8. Sviđa mi se
    Sailor1 je reagirao na rozenaočale u zaštita prava majke   
    Vi možete dojiti dijete?
  9. Hvala
    Sailor1 je dobio reakciju od rozenaočale u zaštita prava majke   
    Pa ima valjda razlog zašto ne živi . Ako je nekomu stalo do obitelji onda se i potrudi da ju održi skupa . Naravno da za dijete noje dobro da ne živi s roditeljima ali ako dijete nekog više treba u tako maloj dobi onda je to sigurno majka . Naravno pod uvjetom da je ,normalna , majka .
  10. Hvala
    Sailor1 je dobio reakciju od rozenaočale u zaštita prava majke   
    Riječ je o djetetu od 2 god...zato . Premali je , nije bio pupčanom vrpcom vezan za tatu nego za mamu . Kad malo odraste naravno da treba biti s oba roditelja .
     
  11. Sviđa mi se
    Sailor1 je reagirao na rozenaočale u zaštita prava majke   
    Tako malo dijete ne smije samo provoditi vrijeme s osobama koje se nisu u stanju adekvatno birnuti za njega, a nažalost, bez ikakve diskriminacije, samo sam realna, osamdesetogodišnjaci nisu sposobni za samostalnu brigu o maloj djeci.
    Dijete ima pravo na susrete i viđanja s bakom i djedom, ali se slažem s vama u dijelu da bi vrijeme koje je sud dodijelio ocu dijete trebalo provoditi s ocem, a ne s trećim osobama. Otac se ovdje očito inati. Bilo bi bolje da je tražio vikende ili praznike i sl. kada on osobno cijelo vrijeme može biti s djetetom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija