Jump to content

zašto su pravnice


anonimno

Preporučene objave

Joj dečki sorry, stvarno sam zaboravila dodati da osim što smo agresivne, smo još i "materijalistkinje".

 

Pa dobro ljudi, jeste vi normalni? :-o

I zar na ovom forumu nema ni jednog kolege koji će reći koju pametnu?

Ma uostalom, pametniji popušta...stoga...

 

Dečki, pozdrav od "mršave,suhe,živčane,stroge, autoritativne,dosta proklete,pravnice materijalistkinje".

Svima vam prekrasnim, savršenim, pametnim, duhovitim, romantičnim i šarmantnim muškim #####

 

I još za kraj, pripadajući pozdravni smajlić :clint:

Eto vam sad još jedne naše karakteristike-neodlučnost! Zapravo, ne mogu se odlučiti da li bi za kraj ipak možda bio prikladniji ovaj: :2up:

 

Sve vas voli i puse šalje,

Pravnica

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

I zar na ovom forumu nema ni jednog kolege koji će reći koju pametnu?

 

Nema kolegice. Jer su oni izveli van sve te "mršave,suhe,živčane,stroge, autoritativne,dosta proklete,pravnice materijalistkinje" a na forumu su vise manje ostali oni pravnici koji ne mogu izvest cak ni takve zenske.

 

Cista nejebeca ih ubija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ili kad ja odgovaram na pitanje kako poševiti pravnicu pa napišem:

"Nego, gle, kad ideš sebi uništiti život s pravnicom, prvo podneseš podnesak u tri primjerka ovjeren po materi (njenoj) u kojem se odričeš eventualnog tužbenog zahtjeva u cijelosti ako joj ga gurneš preduboko pa ga nemreš izvaditi ili ako se izgubio unutra ili nedaj bože zatefteriš manje od deset minuta od pred-igre koja mora trajati cca najmanje 36.77 min i ne smiješ trljati, jer ćeš nadrljati, ako upotrijebiš silu F veću od petnaest okretaja u minuti. Analno i (m)oralno ne dolazi u obzir ako nisi deratizirao zube i ždrijelo nitrorazređivačem, a obavezno moraš priložiti potvrdu općine o imovinskom stanju kao i oporuku oca suvlasnika državne firme u stečaju. U slučaju trudnoće ona nije majka a ti si otac pro bono i odričeš se sudskomedicinskog vještačenja visine naknade štete koju je pretrpjela jer si zahrkao. I sebe probudio. Na nekom drugom mjestu. Vjerojatno na wc-u ili kako ona kaže, na toaletu (toillete).

 

$$$ex ti je u biti samo jedno tapkanje u mjestu.

 

I P2 kancel na vidiku.

 

Ali najjači su mi odvjetnici kad se počnu umiljavati sutkinjama pogotovo kad je neki zadebljali spis probuđen čudom iz višegodišnje kome. Na kavi se hvale kakve koja ima nožice i kako bi ih ra-širili (jer kao nikad do sada nisu bile, dobro da nisu barski stolci umjesto onih s naslonjačem jer bi svaka druga propala, i napravila špagu, pa se zaljepila za pod) a na raspravi se kao traže mobiteli, kao za dostavu nekih informacija. Iljeeehjuuuuuj, FUJ!!!",

a onda moderatorica to promptno izbriše i dalje imamo nemoral i zlo ali ga ne želimo percipirati.

 

Imam ja frenda koji je došao do noćne dame, mala friška još neiskusna u poslu i sad on nju nagovorio pazite na što, da promijeni muziku, da se obuče ovak, onak, da napravi ovo, ono i više od onog kaj je uobičajeno, ostane dužan na kraju 20 kn i ode! E, to je materijal za odvjetnika ali bio je lijen pa je završio onaj fax contra poliklinke Suvag, politologiju, pa Vi sad vidite što je pravo a što nije.

 

Od mog drugog frenda, Aristotela, imate onu da je istina slaganje stvari sa samom sobom, ali vjerujte mi sve Vam se svodi samo na vještinu dokazivanja. Kod Cicerona retorika služi oslobađanju svijeta od zla dok je kod ovog gore sredstvo da se spozna sadržaj pojave a Vi sad samo odlučite kako ćete se njome služiti. Pravo je tu samo alat, vještina, ono sporedno.

 

Srdačan pozdrav

Kroki

 

 

Ovo je bio pravi lik, nešto su ga malo zajebav... moderatorice (čitaj.. pravnice)..

 

Pozdrav Krokiju... Vauu, sada te i citiramo...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pratim ovaj legalis i što više brijem na njemu sve mi je bolji i zanimljiviji.

 

Većina pravnica (vježbenice, odvjetnice, sutkinje) su, a imam ih neke na umu, u biti krhka i dobra bića i ispod svoje tanke kože, koja se ježi na svaki prigovor ili žalbu, bio/la on/a pismen ili usmen, u krevetu ili u kuhinji, i one su žene od krvi i mesa.

 

Uz doktorice i stomatologinje, mislim da su to najebežljivija i strastvenija stvorenja na ovom svijetu.

 

Zar nije dobro kad se malo raspravljate sa npr. odvjetnicom (uvjetno), zamislite situaciju (uvertira pred krevet) kad ste sa njima doma pred TV-om.

 

Počinje sa pripremnim ročištem,

 

Ona predloži dokaz, ti se malo protiviš, pa ona drugi, pa je ti malo pustiš, pa staviš ruku na koljeno, pa ona uloži prigovor mjesne nenadležnosti, pa ti predložiš da prebacite nadležnost gdje je njoj povoljnije, pa joj je tamo dobro i već se nekako usuglasite o mjesnoj dok stvarna nadležnosti nije ni upitna.

 

Pa za 15 minuta krene glavna rasprava, izvode se dokazi, napada te,

postavlja retoričko pitanje, ti se protiviš jer je nedozvoljeno, prijetiš se umješaćem, ona prigovara, tražiš vještaćenje, opet prigovara, već misliš da si možda trebao pustit da se donese presuda zbog ogluhe, ali ne, vraćaš se u igru, borba, stišće te ko da si joj smrtni neprijatelj, ali ne može protiv sebe jer joj je u krvi, predlažeš odgodu ročišta, ništa, a u ####, gledaš TV ko sutkinju koja će ti uslišit molitvu, popuštaš, možda namjerno, vjerovatno, ma neka joj, neka se sudi prema trenutnom stanju, sjebala te. Da je kazneno bio bi kriv ti, a ne stranka, al nije. Predlažeš nagodbu, kaže možda, ali po njenim uvjetima. Ma #### je to nagodba prema zakonu. Ništa nek se sudi. U presudi si ####ng. Odričeš se prava na žalbu. Buraz pravomoćno. Prelazi u ovrhu. Odma sjeda na prvi predmet ovrhe i to najjačim sredstvom. Sad ti i nije tako loše. Sve ti je uzela, a tebi nije dosta i razmišljaš o obnovi postupka. Samo da prođe.

 

I tko je pobijedio ?

 

Kolege, ne treba biti grub ko isfrustrirani papak nejeb. Imam ih par na pameti sa kojima bi odmah ušao parnicu.

 

Pozdrav kolegicama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zlato moje, čitaš me ko knjigu Sun Tzu-a, a ništa ne razumiješ. Takve o kojima ja pričam shvatile bi što sam napisao kao što i moja shvaća da je to dio igre.

 

Bezopasni komentarčić otkriva jednu nesigurnost u tebi i nedostatak ljubavi koja bi mogla lagano graničniti sa nejebicom i stvaranjem goleme količine paučine koja bi i meni smetala.

 

Kako se da isčitati iz opaske, tebi kronično fali romantike i igrica ili su se sa tobom diosta poigravali.

 

A kako znaš da bi mi tebe uopće j.... Ako izgledaš ko Neva Tolle mi bi tebe vodili na ljubav. Ako čak i imaš dečka mora da je žalostan ili mu ispireš mozak kako si ambiciozna, a on jadan pun frustracije što te ne može pratit. On tebe jednostavno ne razumije. Daj mu malo, opusti se.

 

Debelo sam razočaran, kod tebe su prošli draga svi rokovi za samopomoć, povrat u prijašnje stanje, a pretpostavljam da vladaš područjem koje se odnosi smetanje posjeda pa čak i naknadom štete.

 

Ali ipak, napravi jednu reviziju i malo se opusti.

 

Sve najbolje ti želim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija