Jump to content

Zastara nakon 1 god. ?


anonimno

Preporučene objave

Uporno tražim pomoć ali nitko da mi pomogne.Radi se o računu vipa koji sam nakon rješenja o ovrsi platila.Račun je iz 2002.god.Platila sam ga 2004.Sad mi je ponovno došla ovrha koja mi je popisala stvari jer nisam platila nekakve kamtae koje poznati odvjetnik Domagoj Ledić zaračunao.Zanima me da li mogu uložiti prigovor na tu ovrhu s obzirom na to da je prošlo pune 4 god od računa i 3 od rješenja.Piše da kod takvih stvari nastupa zastara nakon 1 god ali se sud toga ne drži nego to treba naglasiti u prigovoru. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gledajte, ne znam da li je vaš post i onaj pod nazivom "ovrha i kamate vipa", na koji sam ja već odgovarala.

Ukoliko nije, zanemartie ovaj post.

Ukoliko jest, gospodjo draga, vi konstantno dajte krive činjenice. U zadnjem postu u temi "ovrha i kamate vipa" ste napisali da uopće nije bilo na sudu, da nema rješenje o ovrsi, da nema ničega, a u prvom postu ste pisali da ste podmirili glavnicu nakon što ste primili prijedlog za ovrhu (na kraju čega je vjerojatno i žig rješenja o ovrsi).

 

Sad opet pišete da ste glavnicu podmirili nakon što je doneseno rješenje o ovrsi.

Dakle, moje konačno pitanje? Imate li vi rješenje o ovrsi ili ne???? Ako imate, i nakon primitka istog ste platili glavnicu, priznali ste dug, a oni su na temelju toga onda ograničili ovrhu na kamate i trošak postupka, a kao što sam vam već i odgovorila u prethodnoj temi.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Molim za pomoc . Nisam platio racun mrezi 098 od pre 3 ipol godine Cifra je mala oko 600 eura ali ja nezelim ni platiti ni raspravljati o tomeSudski organi za ovrhu bili su u 5 mjesecu 2004.Da li takvo sto zastareva . Imam stranu putovnicu tako da pri ulasku u Ljepu nasu verojatno ce me ubaciti u racunalo . Smem li doma?Ako nije tesko molim odgovor na stojnic2003@yahoo.com.au

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija