Jump to content

Ziranti


anonimno

Preporučene objave

Cao narode, pitanje je slijedece: prije neke tri godine sam pristala biti zirant (jednom za kredit, a drugi put za kreditnu karticu) bivsim kolegama. Radili smo zajedno, poznajem ih i mislila sam OK. Medjutim, ja sam dobila drugo radno mjesto u drugoj firmi, sama uzela stambeni kredit, a sa ovo dvoje nisam u kontaktu (znaci skoro 3 godine). Posto i sama imam kredit, stalno se pitam sta ako oni ne budu placali svoje obaveze, pa ja budem morala placati njihove dogove??? Postoji li nacin da trazim raskid Ugovora o jemstvu ili nesto slicno? U samom ugovor nema takve odredbe, pa molim za odgovor i savjet. Mozda vam ovo zvuci :-x , jer i sama imam zirante, ali me fakat muci...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ugovor o jamstvu se ne može raskinuti. da ta osoba otplati kredit prije isteka vremena na koje je skopljen i vaše jamstvo prestaje. međutim drugačije se ne možete riješiti toga. jamstvo vrijedi sve dok traje otplata kredita. zato se nadam da ste s nekim koji otplaćuje svoje obaveze sklopili taj ugovor, inače ćete plaćati duđe dugove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija