Justcasual5 objavljeno: 3. prosinac 2019. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2019. Pozdrav, mislim da ovakav slucaj nitko nije imao pa mi treba vasa pomoc. Prije godinu dana policija me zaustavila i pronasla marihuanu tezine 0.3 grama, dali su mi lizalicu i bila je pozitivna, trebao sam ici na vadjenje krvi i to sam odbio. Kazna za odbijanje 5000kn placena i mislim godinu dana oduzimanje vozacke. E sad tu je kvaka, prebivaliste Hr ali vozacka BiH. Nista mi ne dolazi za zabranu prometovanja valjda iz tog razloga. Pitanje je, ako sad prebacim vozacku na Hr da li me ceka ta zabrana prometovanja? Takodjer sam vidio da nakon dvije godine takve prekrsaje brisu iz evidencije pa mozda da pricekam jos godinu dana?🤷♂️ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. prosinac 2019. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2019. Nema vozačka zabranu vožnje nego ti bez obzira čiju vozačku imaš.Rok je 4 godine da ti odrede zabranu ako već nije i prošla. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Justcasual5 odgovoreno: 4. prosinac 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2019. Vozim stalno i nisam imao problema osim sto me tu i tamo opomenu da bi trebao prebaciti vozacku. Znaci i da je prebacim nista se ne mijenja? Hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 4. prosinac 2019. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2019. Zabrana je već trebala početi vrijediti i bila bi vidljiva bez obzira čiju vozačku koristiš, pa se čini da te zapravo ne provjeravaju kako treba (ili stvarno nije počela vrijediti). Mijenjanje vozačke nema utjecaja na zabranu, onda jednako vrijedi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Justcasual5 odgovoreno: 4. prosinac 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2019. Na granici bi im trebalo pisati da imam zabranu znaci da nije pocela. Godinu dana cekam sumnjivo mi je to. Kako mogu provjerit situaciju, da odem u postaju i pitam? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. prosinac 2019. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2019. Pa i ovima u prometu treba pisat.A i jednima i drugima ako ti "gledaju" vozačku kako treba.Nema zabrane jer obavijest o zabrani nisi ni primio (po starom zakonu).Moraš pitat one koji su napisali prekršajni nalog,drugi ne znaju ništa o tome. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.