anonimno objavljeno: 24. veljača 2005. objavljeno: 24. veljača 2005. Naime izmjerili su mi sa ručnim laserom znatno veću brzinu od stvarne kojom sam se kretao. Na moj zahtjev da mi pokažu nekakav certifikat ili atest od tog uređaja mi je odgovoreno da ga nemaju. Postoji li neki način za neplaćanje kazne ili je ipak pametnije sad platiti 610 kn nego kasnije puno više? Citiraj
anonimno odgovoreno: 24. veljača 2005. Autor odgovoreno: 24. veljača 2005. Ima raznih mogućnosti... Možete platiti i sve riješeno, nema uzrujavanja, itd.. Možete se koristiti pravnim lijekom, pa onda dalje, koristiti se svim sredstvima o kojima se već više puta pisalo na ovom forumu, a koja ljudi primjenjuju u prekršajnim postupcima... Pogledajte malo ranije postove.. I ...odlučite se... Citiraj
anonimno odgovoreno: 24. veljača 2005. Autor odgovoreno: 24. veljača 2005. Certifikate mora imati laser, a mora imati i potvrde o redovnom održavanju! Kako su već godinama zbog toga gubili sporove, zadnje vrijeme su uređaji uredno atestirani i održavani tako da većinom dokažu ispravnost uređaja za mjerenje brzine! Citiraj
anonimno odgovoreno: 24. veljača 2005. Autor odgovoreno: 24. veljača 2005. je napisao: Certifikate mora imati laser, a mora imati i potvrde o redovnom održavanju! Ne bi li trebali i "mjeritelji" imati odredjeni certifikat ili sl. dokument sukladno Zakonu o normizaciji da bi to mjerenje bilo pravovaljano. Da li to aktualni "mjeritelji" brzine posjeduju? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.