Jump to content

ovrhe


sarunicani@gmail.com

Preporučene objave

poštovani

od društva hanžeković sam dobila obavijest o stanju duga prema telekomu bez ikakvih detalja o računu, datumu, iznosu. isti dan sam ih kontaktirala putem telefona u 3 navrata. tek jedna djelatnica mi je rekla da se  radi o računu telefona iz 8 mj. 2004. god. već 3 dana se s njima dopisujem (mail) i ne žele mi reći druge pojedinosti nego me upućuju na općinski sud kod kojeg se nalazi postupak (god. 2005.) te me obavještavaju da je prigovor na zastaru u ovom slučaju neosnovan. napominjem da nikada ni od koga nisam primila obavijest opomenu i sl. do sada. da li bi prigovor na zastaru u ovom slučaju bio osnovan?. hvala na odgovoru i zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uistinu Vam je najpametniji otići do suda i napraviti uvid u spis. Davno je to bilo i pitanje je kome i na koji način je uručeno rješenje o ovrsi. Vezano za prigovor, sud na zastaru ne pazi po službenoj dužnosti, a ako se na nju pozovete onda ju i morate dokazati, a opet da bi je dokazali trebate napraviti uvid u spis i vidjeti stvarno stanje. Nema smisla upuštati se u sudski postupak dokazivanja zastare ukoliko je prigovor neosnovan, a sve iz razloga što ćete si samo nanizati nove troškove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija