Jump to content

Hitno - ovrha jamcu po kreditu dužnika


anonimno

Preporučene objave

Kolegica je digla kredit gdje sam joj jamac. Mislim da je kredit dignut prije više od 10 god. 2004 mi je došla ovrha na plaću kada su mi u dva navrata skinuli oko 5000kn. 2004 god su mi skinuli još neku kamatu od oko 150kn. Sada mi je došlo opet u firmu zapljena za taj isti kredit od oko 7000kn (kao troškovi suda i odvjetnika). Trenutno sam na porodilom pa mi nemogu raditi obustavu na plaću (sve skupa su mi javili prije par dana) a večeras me zvala policija na mob da u ponedjeljak donesem knjižicu vozila i prometnu radi ovrhe na moje vozilo.

Auto sam kupila na kredit koji još otplačujem. Što da sada radim.

Konkretne papire o jamstvu sam izgubila s seljenjem a nakon one obustave sam mislila da je t valjda sad gotovo. Molim hitno savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

draga gospođo, nažalost, obvezali ste se kao jamac-platac ili solidarni dužnik dakle banka se od vas može u cijelosti namiriti , no međutim da ne bude sve tako crno vi postajete subrogat banke što u prijevodu znači da se možete namiriti od vaše drage kolegice , kako : pa tužite je na cjelokupan iznos koji vam banka naplati pa kad dobijete ovršnu ispravu sve joj pouzimajte što ima samo nek joj gaće ostanu kad je tako krasna kolegica

 

Pozdrav , u hrvatskoj ima puno takvih kolegica

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija