Jump to content

Eos Matrix - Fina - Pbz


PierreOsijek

Preporučene objave

Poštovani,

molim Vas za pomoć,

od 2019. imam otvoren zaštićeni račun zbog Ovrhe banke (p.b.z.) na iznos od 16.436,22. koji je redovito bio naplaćen s moje plaće. 

Na dokumentu kojeg su mi poslali (Obavijest o prijenos potraživanja) rečeno je da je dug s datumom 29.02.2020. 10.635,16 HRK

Prije tjedan dana gospodica iz Eos Matrixa me nazvala i obavijestila kako su oni postali zakoniti vlasnik potraživanja i da je iznos duga sada 8.500 HRK. Rekao sam da mi nije jasno i pitao sam koliko bi taj iznos bio ako mi jednokratno uplatimo, ona je rekla da ce nas nazvati 04.05. ako zelimo jer ona mora vidjeti s upravom. 

Kada sam danas 30.04. izvadio specifikaciju izvršenja osnova za plaćanje stoji da je Ovrhovoditelj PBZ i da je ukupni iznos dugovanja sada 6.415,18.

Iznos od 6415,18 sam htio uplatiti danas u Fini kako bi ocistio dug no gospoda na salteru Fine je predlozila da se Eos Matrixu to uplati. Na pitanje mozemo li njima na zasticeni racun uplatiti ili Pbz-u rekla je da to nema smisla i da bi bilo dobro da platimo Eos Matrixu.

Što nam je činiti? Imamo novac koji dugujemo službeno Fini (Pbzu) a ne znamo gdje ga uplatiti. Ako ga Uplatimo Eosu onda priznajemo cijelo dugovanje?

Hvala Unaprijed svima koji pomazu na ovom portalu.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemojte ništa poduzimati još koji dan. Pričekajte da Vas kontaktiraju, te im recite da ste provjerili stanje u očevidniku i da je iznos taj koliki Vam je Fina rekla, te da ste spremni na sporazum tj. na podmirenje duga jednokratnom uplatom, ako Vam ponude nekakvu razumnu svotu s kojom bi se dug smatrao podmirenim i nakon čije uplate bi oni povukli ovrhu sa Fine. Gledajte da se oslobodite kamata i troškova, te da platite npr. samo glavnicu. U svakom slučaju pregovarajte, jer nemate što izgubiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija