Jump to content

Otkaz na bolovanju


Tina Pelic

Preporučene objave

Poštovani, pošto sam prošle godine u 11. mjesecu od poslodavca dobila odluku o otkazu ugovora o radu, molim za savjet. Rečeno mi je da se otkaz ugovora o radu sprovodi najkasnije 6 mjeseci nakon odluke. Zanima me je li to tako, s obzirom da je naveden otkazni rok od 2 mjeseca, koji nisam odradila, jer sam bila na bolovanju. Od danas sam na godišnjem odmoru. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Javila sam se poslodavcu prošli tjedan, tj. 06.05. i obavijestila ih da mi bolovanje prestaje 09.05. i da bih odradila otkazni rok. Rečeno mi je da sam od 11.05. na godišnjem odmoru u trajanju od 2 tjedna, a za ostatak otkaznog roka mi nitko ništa nije rekao, samo sam neslužbeno saznala da mi radni odnos prestaje u 5. mjesecu. Zanima me da li poslodavac može stvarno prekinuti ranije taj otkazni rok, s obzirom da sam dobila poslovno uvjetovani otkaz, i da li mi ostatak otkaznog roka treba biti plaćen od strane poslodavca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija